9W КФЛ лампа кратък живот - Помощ

A

Andy G

Guest
Здравейте! 9W КФЛ лампа в моя спешна светлина дава много кратък живот, едва ли отива 15 дни --- аварийните светлина е марка на NOHA, произведени в Китай Може ли някой да даде някои идеи защо лампата изгаря толкова скоро? Благодаря!

Звучи като претоварване, причинено от дефектен дизайн.

Да .. аз съм съгласен с FVM. Основно chineese продукти са проектирани, без която и да е R & d'и и по този начин липсва в изпълнение на. Обикновено потъмняването на КЛЛ, поради честотата им propper на операция, която обикновено се дължи до под стандартен дизайн и намотки от трансформатор феритни ядро.

Благодарение на FVM и Pranam77 за Вашите ценни коментари. тези евтини продукти от Китай заливат пазара и ние, потребителите губят. Надявах се някой да ми каже правилните ликвидация данни за трансформатор феритни ядро, така че биха могли да вятър себе си.

Предполагам, че следва да бъде възможно за подобряване на продукта, но това всъщност включва нов дизайн. Тя няма да бъде успешна без да извършва някаква работа, че първоначалният дизайнер очевидно пропуснати. Може би се нуждаят от основна електроника прибори за тази цел. Специалната нещо с китайски електронни продукти, можете да получите на високотехнологични продукти от някои производители (вероятно международни съвместни предприятия) и кошчето за качество от другите. Наскоро разглобен преносим компютър, ДЗПО, че сложи край на живота си след няколко седмици на работа, с малък дебит дъга колчета мощност транзистор. Открих невероятно малки разстояния, изолация, също така на места, които се очаква да се постигне електрическа безопасност. Следователно, производителят "забрави" за отбелязване на продукта с SELV символ (два концентрични квадрати). Реших да не иска замяна на гаранция ...

Купуват Sylvania КФЛ. Цветната температура на 3к е чисто бяло и въпреки че те също са произведени в Китай, те продължават години. Една двойка не успя, и след като се обадите на телефон Sylvania те изпрати купони за подмяна. Безплатно КФЛ от електрически ми компания за комунални услуги са били изтеглени от пазара и заменят, защото китайски производител открадна етикета за сертифициране на друга компания и те капеше изгаряне пластмаса.

Audioguru благодаря ти много, наистина за вашето наблюдение

Както добре известен фактът, че Индия е третата-корумпираната страна в света, хората тук просто се нуждаят от добри и евтини. Не, въпросът може да има живот от 1 Ор два месеца или дори седмица. Така в chineese продукти са произведени в три категории за САЩ, европейски и азиатски пазари, където азиатски категория ще бъде chepest и inferiorest на всички, когато в сравнение с othet две категории. Ние получаваме един chineese 9 вата КФЛ лампа с вграден баласт за само 29 / - рупии. Appx 0,6 $

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back