8086 микропроцесора проекта

D

dilfareb

Guest
се нуждаят от електрически схеми на 8086 микропроцесора мини проект. моля плс плс да ми изпратите ... Благодаря предварително.

Не може ли използването на микро-контролер за правене на вашия проект? Поздрави, Jerin.

не. Аз се нуждаят от проекта, използвайки 8086 само ... дори ако 8086 е сляпо е, че веригата .. Имам нужда от него. plss ... помощ

можете да пренесете всеки проект от микроконтролер до 8086, с помощта на комплекта за разработка или компютър за изпълнението на код?

скоро. Аз използвам 8086 треньор комплект. може и да ми даде проба проект с верига. но не трябва да се състои на микроконтролер.

[URL = http://www.softwareforeducation.com/] Софтуер за образование [/URL] това ще ви помогне в проектирането. изтеглите програмата и след това да направите своя собствена ... ръководител на светлината с помощта на размита логика.

използване в или УВП, ако използвате треньор комплект повечето от комплекти ще има в изграждане на модул ADC.

това може да бъде полезно: ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 50309 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] можете да го проектираме използването на софтуера и след това да го направите в програмист, че използвате ..

IAM не да се напълно .. Разбрах progm но как да дизайн просто като видя?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавена в 18:54 ---------- Предишна публикация е в 18:51 ----------</span></span>
8085 програма може да бъде преобразувана в 8086 progrm??

Да, тя може да бъде 8085 е 8-битов процесор, брой на флаговете са 5 и капацитета на паметта е 64KB, докато 8086 е 16-битов процесор, брой на флаговете са 9 и капацитета на паметта е 1 MB.The Основната разлика между 8085 и 8086 е, че 8086 използва pipelining. [URL = http://www.criticalfiles.com/Development/Debugging/8086-Microprocessor-Emulator.html] 8086 Микропроцесорни Emulator - асемблер е лесно [/URL] тази връзка може да помогне

Благодаря. Аз ще се опитам, като ф каза. Много благодаря. ако аз се удари навсякъде, аз ще попитам отново U за Ур помощ. Благодаря.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back