8051 базирана осцилатор тактова честота като 555

R

rohansinha2000

Guest
5_1279662131.jpg
това е моята верига. Аз използвам NE555 и 8051 микроконтролер. моето мото, за да добавите часовник пулса на NE555 да 8051.bkz помага на addetional тактова честота с 12 кристал Mhz. че NE555 произвеждат променлива часовник пулс с помощта на 100k priset.so, ние можем да Контролирайте честотата на мигане (OFF време на време) на thouse светодиоди. Всеки, който направи това проекта преди? това не е димер circuit.it просто Контролирайте честотата на мигане на leds.i мисля, че е possible.so трябва да знаете как да добавите външен часовник с това 12Mhz.what е основната логика за това какво isassembly кода за това? как да се свърже, че СИ 555? Имам нужда от примерен код за този проект или anybodu може да пише, че програмата от тук.

Защо? Аз трябва да се реши този проблем. Аз съм нова в този свят. Така се сблъсках с повече проблем, отколкото други. ако всички са interrested да реши проблема ми, тогава аз не пускам нищо тук.

, ако всички вие се interrested за решаване на проблема ми [/ цитат] никой не се интересува при решаване на вашия проблем за вас. трябва да реши собствените си проблеми. ние може да ви помогне да решите проблемите си. но в края на деня, това е, че, които ще трябва да реши собствените си проблеми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back