8 бита Паралелни към сериен конвертор, как да?

A

Ahmed_Sawaf

Guest
Здравейте, моля Ви предложи подходящ брой IC, че може да се използва като успоредно с сериен conveter, Благодаря Ахмад,

Търсене в Google за UART или SERDES чипове.

[Цитат = maksya Търсене в Google за UART или SERDES чипове [/ цитат] Добре, аз знам, че трябва да използвате само смени регистрирайте, но аз забравих да кажа, че трябва да отговарят на две неща: 1. работят в двупосочна, т.е. сериен паралелно две. работи за високи честоти до 100MHz Благодаря, Sawaf

SERDES - SERializerDESerializer. Той реализира сериен за паралелно и успоредно със серийните convertions.

0.25um или по-висока може да се побере честота до 100MHz.

[Цитирам] Моля да предложи подходящ IC номер, който може да се използва като успоредно с сериен conveter тя трябва да отговаря на две неща: 1. работят в двупосочна, т.е. сериен паралелно две. работи за високи честоти до 100MHz [/ цитат] висока скорост семейството на 74xx194

74xx194 е 4-Bit Двупосочен Universal регистър Shift, 74xx299 и 74xx323 са 8-битов Двупосочни Универсални регистри Shift.

Здравейте, имам нужда от предаване на 8-битов сериен от 8 бита паралелно. Използване на компонентите 74xx299 и 74xx323 кутия е лесно и икономически, пъпка Имам нужда от възстановяване на часовника. Някой да знае някакъв компонент, който предава сигнала на часовника? Поздрави!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back