4 пина RF транзистор

C

countmybones

Guest
Здравейте, аз често се сблъскват с RF транзистори с 4 пина, вместо обичайните 3 пина.2 от изводите са емитер пина.Защо са 4 пина?Как мога да използвам от 2 емитер пина?

В повечето случаи източници на емисии са свързани с GND, така че можете да се свържете themor една от двете.В сила транзистори ще използва този допълнителен ПИН-емитер просто изпращане топлина ..охлади, че б ----- г ..
С уважение,
IanP

Здрасти

Аз гост, че четвъртият ПИН се използва за подложка предразсъдъци, и да се избегнат паразитните диод между PN кръстовища.Това може да се shortcutted към емитер, когато това е опашката на транзистора, имам предвид, когато емитер ПИН трябва да бъде свързан към или от максималните точка minimun пристрастия (според транзистор тип).

Втори емитер ПИН обикновено се намери на високочестотни транзистори.Нейната purpouse е, когато е свързано паралелно на земята, за да по-ниска индуктивност емитер ПИН и да се увеличи получат по-високи честоти.
На четвърто място за закрепване на високочестотни транзистори, ако транзистор случай е метална, е случаят за закрепване и обикновено е свързан със земята.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back