3 малко флаш ADC верига и съответстващия му форма на вълната

A

Aritra17

Guest
Pls ми поща 3bit флаш ADC верига и съответстващия му крива правя този проект в Танер ЕАО имам за сравнение добър изход, но аз не мога да разбера цялата схема и аз не знам каква ще е неговата мощност избраните чрез Google много , но не може да получи полезна информация АД помощ

3-малко Flash ADC просто се нуждае от 2 ^ 3 = 8 за сравнение. След това се добавя енкодер за генериране на 3-битов изход от изхода от 8 компаратори.

3-битов Flash ADC просто се нуждае от 2 ^ 3 = 8 за сравнение. След това се добавя енкодер за генериране на 3-битов изход от изхода от 8 за сравнение.
Всъщност, вие се нуждаете само 7.

Мисля, че имате нужда от някои основни разбиране на ADC. Първо вземане на проби и квантуване след това преминете към конкретни ADC архитектура

Завършила съм ADC схеми в Танер софтуер ЕАО за 3bit ADC съм използвал 2 ^ 3 резистор IE 8 (2 ^ 3) -1 сравнение IE 7 след като термометър енкодер съм използвал XOR порта тогава XOR изход е храна за 3bit енкодер, но има много объркване, казва 2 ^ 3 за сравнение за 3 битов ADC и някои казва да използвате някои други порти, но не и ADC каквото и да е, че не знаят какви са реалните верига и аз също не знам какъв ще бъде изхода на един 3bit флаш ADC би наистина оценявам някаква помощ

какъв ще бъде форма на вълната изход и какво трябва да използват в генератора част??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back