3 до 5V процесор ПИН за управление на моторни превозни 12 V DC

N

NG Wei

Guest
може ли някой да се помогне разбера каква е спецификацията на изолатора да се използва???(неговият системен проблем дизайнерски проект, и аз съм изтича .....)Added след 41 секунди:моля включете кода на ЗК да използват .....Added след 5 минути:веригата диаграма е, както е показано по-долу, но моля, просто игнорира стойности

просто игнорира стойности и кажи ми в спецификацията на 3 до 5V процесор ПИН, за да карам с 12 V DC моторни ..............моля някой да ми помогне .....Added след 1 минути:за Дарлингтън транзистори трябва да се TIP102 и TIP107 не ЕКГ 264 и FCG 263 .....Added след 1 минути:Аз искам тези въпрос, защото от слабостите на веригата производител 2000 софтуер ... това няма спецификация, наложени на веригата ....Това е лошо ...Added след 3 минути:Аз сервира в интернет за толкова много видове изолатор спецификация да се поберат тази верига, която е (от 3 до 5V процесор ПИН, за да карам с 12 V DC моторни използване optoisolators и половина часа мост), но без успех ......... ..... някой, който и да е моля помогнете ми ..........Added след 2 минути:Да, знам, че веригата симулация работи, но какво да кажем за ПРАКТИЧЕСКО ръце на ДИЗАЙН .............е то осъществими????Added след 10 минути:използваните optoisolator е без база връзка ............

Както optoisolators можете да използвате наличните единици - със или без база за закрепване ..
Например: 4N25, 4N36, CNY17, H11A1 и така нататък ..

Предполагам, че ако моторни трябва да бъде предоставена на 12V, V45 12 V и V46 = 0V ..
На следващо място, Q1, тъй като е съставен в наопаки конфигурация - това е PNP транзистор и емитер трябва да бъде свързан към 12 V ..
..

Но, вие не се нуждаете от него на всички

..
Просто свържете едната страна на мотор с 12 V и да използват само Q2 (NPN), свързани между мотор и 0V ..
И последното нещо, което, ако се използват само като моторно Q2 водача, ти дори не се нуждаят от OPTOCOUPLER - на базата на Q2 може директно да бъде изгонен един щифт миКроКонтролера (по избор резистор pullup) ..Това е. ..
http://itp.nyu.edu/physcomp/Tutorials/HighCurrentLoads

С уважение,
IanP
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back