2bit програмист (www.emicros.com) за PIC 16F87X???

L

lazarocamargo

Guest
Аз построи 2bit програмист (www.emicros.com), но аз не са имали успех, за един програмист PIC 16F877.

Ако някой е построил това програмист, моля, изпратете съвети ...

Благодарности

Lazaro

здрастиИмам изтеглите файл от връзката, която ти дадох аз забелязах, че
някаква нервнича в страна EXE му не работи propely.

Моят съвет е, че изтеглите последната версия на IC-рог и се използва jdm 2002 хардуер с него, която може да се намери във форума по хоби и малки съединениеТова е най-добрият програмист и аз имам никакъв проблем с него

Обърнете внимание остроумие Ниско напрежение програмиране.
За да ви позволи ниското напрежение Програмиране на PIC, трябва да имате LVP флаг изгорени.Обикновено снимки се продават с този флаг не е разрешено (вж. програмиране спецификационен за 87x ).... така че ако имате снимка с този флаг не е разрешено, трябва горят LVP с
13 V програмиране и след това можете да програмирате устройството с ниски напрежение!

mrm написа:

Обърнете внимание остроумие Ниско напрежение програмиране.

За да ви позволи ниското напрежение Програмиране на PIC, трябва да имате LVP флаг изгорени.
Обикновено снимки се продават с този флаг не е разрешено (вж. програмиране спецификационен за 87x ).... така че ако имате снимка с този флаг не е разрешено, трябва горят LVP с 13 V програмиране и след това можете да програмирате устройството с ниски напрежение!

Две бележки:
-Микрочип е областта, инженери ме увери, че са налице PIC с LVP unprogrammed от фабриката.
-Осцилатор може да работи по време на програмирането, но нараства времето между RESET състояние и състоянието на дисциплината, трябва да susbstand на 72Tck изискване както в Здравей Напрежение програмиране.

Да LVP е фабрика разрешено, но специална характеристика на тези снимки се позволи да горят ги с HVP!
снимката е от 16F87x дейташитове:
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back