Е, ако не са сертифицирани, ще бъде нарушаване на закона ..... Но на няколко въпроса. Минимални Освобождаване от отговорност е точно това, което означава ..... СИП мръщи на хора, които не са сертифицирани работи по системата наши дни. Откъде знаеш, че това е лошо? Били ли сте премахнали текущата реле, и OHMed се на започване и на намотките. Ако те са добри, тогава не е вероятно на компресора, освен ако не са уреди за системата, и знам за факт, с натиск, който не е изпомпване. Моторни човка ръководител има три терминала: C = общата (до Run & Старт ликвидация) R = Пусни ликвидация (единия край на ликвидация) S = Старт ликвидация (единия край на ликвидация) Старт Прекратяване ще имат повече се превръща и повече съпротива от Run ликвидация който има по-малко завои. Текущи реле поставя силата да Старт ликвидация, докато текущото намалява достатъчно, за да се оттегли от реле. но силата не се държат в Run ликвидация и затова тя работи. Старт ликвидация само му дава удар за да върви. Можете също да инсталирате твърд Старт комплекти или въртящ момент мултипликатори, за да я стартирате по-лесно. Тези работи добре. Трябва да публикувате типични схеми, за да търсите повече. Но, аз трябва да намери за първи път. lkraemer
Имам хладилник Амана с изгорял компресор. Моля някой да ми каже какви тип компресори може да се сложат и евентуално колко горе -долу би ми струвал ремонта.Тип гардероб е.От ляво е фризера със студената вода и леда ,а от дясно е хладилника. Благодаря
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.