2.4GHz антена видео предавател

A

aot

Guest
Имам малък, евтин (закупени от иБей) 2.4GHz видео предавател, който аз използвам с малка камера за видеонаблюдение, да се предават обратно на кадри от quadrocopter. Рецепцията не е фантастична, тя струва само около £ 5, така че не е огромен проблем, но преди да купя нещо друго, аз може и да видим какво може да се направи. Антената се използва е кратко еднополюсен парче жица стърчи от платката. Може ли това да бъде заменен, например се свързват някои коаксиален към него и да SMA конектор на края за свързване към стандартните 2.4GHz антена, или е вероятно да има някои съвпадащите мрежа / на други неща, да настройвате / електрически удължи антената, така че изходът е не 50ohms? Всички компоненти са толкова малки, че е трудно да се каже! Аз си мислех, че най-вероятно няма да бъде възможно, но се натъкнах: безжична UART сериен модул данни XBee форма Ардуино | иБей Великобритания [/URL] Да, това е по-малка честота (868MHz), но със сигурност принципът е един и същ? Вие ще забележите в картинката, че малка антена тел е приложен, или контакт на SMA, и се предполага, че това е лесно взаимозаменяеми. Благодаря, Аарон Когато мисля за това WiFi антена изглежда всички използват

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back