16 * 200 LED DRIVER ВЕРИГА?

M

mojy_1

Guest
Здравейте имам 16 * 200 LED матрица, която използва в ръководените sign.I искате да го карам (редове и колони) с AVR atmega16.i се нуждаят от верига за този project.plz ми помогне.

3200 светодиода е много запояване. Добър късмет, плюс в 01:16 на опресняване ще се нуждаят от някои прилични драйвери, за да получите светодиодите връх яркост над шейсет милиона ma всеки, ако искате ги ярки. Така 200x60ma = 12A хубаво захранване.

Здравейте OK ..... това е голям проект, (големи LED знак проект) и ние трябва да използва властта бр за това приложение, но и се нуждаят от добра схема, която аз карам редове (аноди) и колони (катоди).

Проверете Allegro Micro. Те правят някои хубаво захапва шофьори, има ток, ограничаване построен инча Вие серийно зареждане на данни и можете да маргаритка верига, за да съберете възможно най-дълго верига, колкото ви е необходимо. Изпълнение подробности ще трябва да работят, тъй като тя зависи от това как точно матрицата е,. http://www.allegromicro.com/en/Products/Categories/ICs/leddriver.asp

Био khuneye ma та khodom yadet bedam !!!!!!!!!!!!!: D

[Цитат = omid_juve] био khuneye ma та khodom yadet bedam !!!!!!!!!!!!!: D [/ цитат] Err сигурен ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back