R
rajeshkumar123
Guest
Ние се разработва уеб приложение инча NET.I трябва да се използва VB6 OCX контрол в asp.net.
Добавя препратка към OCX контрол в моята. Нетна прилагане
В моя Vb кодиране (default.aspx.vb), и добавете следния код, за да се създаде обект за OCX контрол,
Внос IPM50_OCX
Дим WithEvents objGPRSControl Както IPM50_OCX.GPRSControl
Защитена Под form1_Load (ByVal подател Като обект, ByVal д Както System.EventArgs) Дръжки form1.Load
objGPRSControl.LocalPort = 1001 Имам грешката в тази линия "за обекта не е препратка към копие на даден обект."
objGPRSControl.GPRSMode = 2
края подсектори
Значи ли да добавя "нови" ключовата дума в OCX обект създаването стъпка
Дим WithEvents objGPRSControl като нови IPM50_OCX.GPRSControl
След като се използва "новия" с ключови думи, имам тази грешка.Опитвам се да променя обхвата на декларацията, но това не решава.
Грешка в 99 'IPM50_OCX.GPRSControlClass.Private Под Нова () "не е достъпна в този контекст, тъй като тя е" частно ".Търся в интернет се решение на този problem.after I следвайте тези стъпки
Регистър на IPM50_OCX файлове в глобалната събрание кеш (GAC).
gacutil / и E: \ Ganga \ Проекти \ IPM50-GPRS \ Бин \ Interop.IPM50_OCX.dll
След като извършите това, имам
Неспазването добавяне сглобяване на кеша: Опит за инсталиране на сглобяване без силна име
Създам Ключ за IPM50_OCX.
Sn.exe-к Interop.IPM50_OCX.keys
I дава на публичния ключ 1231ec482047e661
<Assembly: AssemblyKeyFileAttribute("C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\Interop.IPM50_OCX.dll")>Грешка 99 не може да се отделят събрание: РЕФЕРЕНЦИИ събрание "Interop.IPM50_OCX" не са силно име
Може ли някой да ми помогне в тази насока?
Добавя препратка към OCX контрол в моята. Нетна прилагане
В моя Vb кодиране (default.aspx.vb), и добавете следния код, за да се създаде обект за OCX контрол,
Внос IPM50_OCX
Дим WithEvents objGPRSControl Както IPM50_OCX.GPRSControl
Защитена Под form1_Load (ByVal подател Като обект, ByVal д Както System.EventArgs) Дръжки form1.Load
objGPRSControl.LocalPort = 1001 Имам грешката в тази линия "за обекта не е препратка към копие на даден обект."
objGPRSControl.GPRSMode = 2
края подсектори
Значи ли да добавя "нови" ключовата дума в OCX обект създаването стъпка
Дим WithEvents objGPRSControl като нови IPM50_OCX.GPRSControl
След като се използва "новия" с ключови думи, имам тази грешка.Опитвам се да променя обхвата на декларацията, но това не решава.
Грешка в 99 'IPM50_OCX.GPRSControlClass.Private Под Нова () "не е достъпна в този контекст, тъй като тя е" частно ".Търся в интернет се решение на този problem.after I следвайте тези стъпки
Регистър на IPM50_OCX файлове в глобалната събрание кеш (GAC).
gacutil / и E: \ Ganga \ Проекти \ IPM50-GPRS \ Бин \ Interop.IPM50_OCX.dll
След като извършите това, имам
Неспазването добавяне сглобяване на кеша: Опит за инсталиране на сглобяване без силна име
Създам Ключ за IPM50_OCX.
Sn.exe-к Interop.IPM50_OCX.keys
I дава на публичния ключ 1231ec482047e661
<Assembly: AssemblyKeyFileAttribute("C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\Interop.IPM50_OCX.dll")>Грешка 99 не може да се отделят събрание: РЕФЕРЕНЦИИ събрание "Interop.IPM50_OCX" не са силно име
Може ли някой да ми помогне в тази насока?