широколентов дискусия на високо антена дизайн

X

xxgcatz

Guest
Сега, моите изследвания задача е фокусирана върху преносим широколентова антена с висока печалба. За широк антена банда, много антени могат да бъдат implemented.But високите, само няколко антена могат да отговарят на изискването, като параболична антена, рог антена! Но параболична антена не е преносим и печалбата на рога антена е малко не по-ниска, за да отговори на молбата ми. Искам да знам, ако е възможно да се се проектира широколентов антена (най-малко пет пъти на честотната лента) с висока печалба (най-малко 20dBi), а освен това е преносим. Аз също знам, че е малко трудно, но аз мисля, че е много смислен! Поздрави! xxgcatz

[Цитат = xxgcatz] Аз също знам, че е малко трудно xxgcatz [/ цитат] хубава реч! logperiodic 5x5 масива може да бъде, ще отговаря на нуждите ви, вместо на ястие?

8 х 8 планарни масив на чипове MicroStrip п @ TCH антени ..

Hi Лупин! Можеш ли да даде повече подробности около 8 х 8 планарни гама от антени подредени кръпка MicroStrip? благодаря! xxgcatz

Е, аз работя на планарни антени масив .. особено с п @ TCH радиатори .. Мога да кажа, че за да отговарят на вашите изисквания I'ld употреба подредени антена MicroStrip .. развълнуван от сонда, радиатори разстояние с 0.7 ламбда. Смятате ли нужда от волана? Една точка .. какво искаш да кажеш с "широколентов" антена? P @ TCH антени имат тясна честотна лента .. конфигурация с подредени, можете да reach.10% .. трябва да се определи количествено вашата лента. Се надявам, това помага Лупин

[Цитат = Лупин] Е, аз работя върху планарни антени масив .. особено с п @ TCH радиатори .. Мога да кажа, че за да отговарят на вашите изисквания I'ld употреба подредени антена MicroStrip .. развълнуван от сонда, радиатори разстояние с 0.7 ламбда. Смятате ли нужда от волана? Една точка .. какво искаш да кажеш с "широколентов" антена? P @ TCH антени имат тясна честотна лента .. конфигурация с подредени, можете да reach.10% .. трябва да се определи количествено вашата лента. Се надявам, тя помага Лупин [/ цитат] в стер конфигурация, мисля, че е по-добре да се използва бленда хранене. и 70% ламбда разстояние? ф майтап приятел, дори 20% Щото високо Политическо кръст, добре, за GSM900 казват, 25 см.и пространство? аз не мисля така. ОК, ако човек се нуждае от един елемент висока печалба кръпка, аз recommand него да се използва много високо permittivitty superstrait (71 forexample), но тя Щото антената да не широка честотна лента. Мисля, че ви приятел по-добре да зададете вашите requierments по-добре, по-специално с тези: BW%, Централна Freq Space ограничение, Gain е необходимо, приемливо ниво Cros Pol. мат. + Тези дни IM Bussy с моята теза, съжалявам, ако мога да ingaiged в дискусии, bytheway, приятно да се запозная вас отново:).

Когато той каза "широколентов", той означава 01:05 Честотен пропускателна способност, така че не мога да undestand, какво правиш, гейове, говори за? които кръпка? Той търси за готов за употреба разтвор за преносими антена пропускателна способност 1:5 и най-малко 20 DBI печалба и той каза - "ястие е твърде голям, имам нужда от somesthing като pensil!". Всички оферти?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back