чип дизайн от нано технология

S

smiles

Guest
Един материал, че е по-трудно от стомана стотици пъти, но по-малък от стомана милиони пъти и той се нарича нано материал, Някой знае ли как да се проектира интегрални схеми от него? TTL, CMOS ... какво е тяхното бъдеще? Благодаря!!

един ден всичко трябва да върви ..... TAT на живот. GaAs доминираше в точка, от време Si го заменя. Si е доминиращата сега. Въглеродните нанотръби ще ги заместят. и продължава ....

Съжаляваме srinivas .... GaAs е следващата технология ... те R мисля .... и ако има достатъчно изследвания в спинтрониката след това да го willl замени Si ..... големи фабрики R СП чака за зелен сигнал на експерти от цял свят преди investin .... и веднъж инвестира, тя е длъжна да остане поне за следващите 10 години ....

определено въглеродни нано каналчета ....... спинтроника след това ....... и е чел статия за 10Gb овен URL ......[] http://www.newscientist.com/article. НЧ? ID = dn3838 [/URL] това са високите технологии, е трудно да се получи на ръка върху тези ....

все още е в изследователска ниво. не е търговски transister на въглеродни нано все още.

Мисля, че ООП все още жив в обозримо бъдеще ще

Мисля, че CMOS технологии ще продължи да бъде поне за следващите 10 години ....

Нано тръби все още са в областта на научните изследвания равнище. Дори ако изследванията върху него са успешни, това ще отнеме време за изграждане на фабрики за него и много повече време, за цялата индустрия, електроника, да се обърнат към нано тръби .. Дори ако някои компанията успява да чип нано тръби в бъдеще, тя трябва да отговаря на изискванията за производителност и да се наложи да заменят силиция във всички електронни устройства .. Така че, предполагам, че ще отнеме още 15-20 години, за да премахнете силиций от електронната промишленост

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back