цел и оптимизация в ADS

R

rfndmw

Guest
Възможно ли е да се създаде цел и оптимизация за multiband вериги в рекламите?Аз съм с ADS 2008
г. и съм проектиране на LNA по 2,4 и 5,25 GHz.Аз съм с помощта на предаването линия еквиваленти на lumped елементи на съвпадение на мрежата, така имам нужда да оптимизирате дължини и ширини на преносни линии.Не мога настройка оптимизацията на една честота, но тя ще се разграждат отговора на 2-ри freq.Така е там във всеки случай да тече оптимизация на двете честоти едновременно?Ако отговорът е да, ще бъда благодарен, ако някой може да ми кажете как и може би се даде линк към настойнически или нещо такова ... thnx

Да.

Сложи друга цел с различни честотни диапазона.

thnx FR отговора ... върши същото се прилага по отношение на миксер прекалено?Искам да кажа да настроите оптимизация за конвертиране спечелят параметър в двата честотни диапазони?друг въпрос е, как мога да дам приноса честоти?Искам да кажа на P_n тон източник генерира както на честоти едновременно, но тъй като моето архитектурата не е едновременно само една честота ще се въвеждат в момент ... това как трябва да настроя tht нагоре?

Също така, за миксер, тъй като, ако се поддържа една и съща както за входящите честоти от промяна на LO, както и е възможно да стартирате оптимизация?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back