харесвам помагам

A

a_shawky

Guest
Dear All

afriend на мината е въвеждане на цифрови ела филтър или IIR на ATMEL 8051 основава на семейството, но той не прави добро

може ли някой да ми даде някои resorces (програми, данни, симулатори) за конкретния предмет

Досега повече от 36 гледани тази тема, но никой не rplayed харесвам помагам
благодарности

Привет,
Моето предложение: Моля, редактирайте ви предмет и използване по-смислени думи, вместо да ми помогне.В случай, че получавате отговор, ще бъде по-висока.

Съжелявам, че не разполагат с информация по такъв областта ATMEL, но можете да направите serch в старите теми, като се използват подходящи ключови думи и ще получите полезна информация

a_shawky написа:

Dear Allafriend на мината е въвеждане на цифрови ела филтър или IIR на ATMEL 8051 основава на семейството, но той не прави доброможе ли някой да ми даде някои resorces (програми, данни, симулатори) за конкретния предметДосега повече от 36 гледани тази тема, но никой не rplayed харесвам помагам

благодарности

Привет.

Аз не мога да си спомня името или сайта сега, но там е това
китайски (или японски, не мога да проумея, че си) лице, което има
приложи FFT в AVR и да се покаже на сигнала както по отношение на честотата
и във времето и в графичен LCD дисплей.

Ако може да реализира този алгоритъм в микро-, а останалият
не трябва да водят до много проблеми.

Аз не мога да си спомня името сега.Ако се опитате Google ще намерите
е лесно.

С уважение.

Сметка.Added след 2 минути:Разбира се, не очаквайте много големи честоти на дискретизация.
Дори и аудио ще ви даде твърд време.

Бихте ли описали по въпроса detailedly?
какво означава "той се справя добри''?
е progamme работа, с цел, преди да изтеглите кода на Micro.
Ако е така, може да бъде ресурс хардуер не е достатъчно, за да стартирате код.
rescently, имах implent една ела филтър за TI5510.
благослови сте successing.
SXG

Dear All,

благодаря за всички коментари, първо IM нов член тук, IM не е запознат с начина, по който това е направено.
вторият е свързан с името на съобщението е първо (цифров филтър за изпълнение 8051), но никой не погледнали съобщение за дълго време (0 мнения), така че аз да се променя името на текущия

за г-н.kostbill моля опитайте се да ме намерите, че проект за AVR като не можех да
за г-н.SXG моля, изпратете ми си изпълнение, ако possiple

благодаря за всички вас, аз се надявам, че мога да бъда полезен за вас време

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back