харесвам помагам МИЕ ....

A

ajeesh

Guest
моля наясно ме Ур-млад брат около право и успешен начин да бъде вградена програмист, сега аз просто започна 8051 assembley език, тя е основен курс след този курс, който microcontrollers трябва да направя?, снимка или anyother?и някои подкрепящи заглавия като RTOS, DSP
т.н. Аз завършили електроника диплома курс

Здрасти,
Кои Microcontroller, която ще използвате, това е вашият избор.Аз съм Снимка потребителя и може да ви съвети относно Снимка Microcontroller.
Снимка е разностранна контролер.Започвайки от 8 Пин можете да имате с повече от 100 щифта също и, че е като 8/16/32 битови контролери.Така че, ако научат Снимка, вие не трябва да преминете към други контролери за всяко изискване.Нещо повече, повечето от инструментите, от които се изискват за да научиш това, можете да получите безплатен и много настойнически / книги са на разположение безплатно в интернет.Така че, аз мисля, че могат да дадат сериозен помислих за това.
Научете събрание и високо ниво на езика рамо до рамо.Високо ниво на езика е по-лесно, но без да знаят събрание език, не могат да постигнат майсторство в Вградена система.Не се опитвайте да се quicky, карам бавно и стабилно от обучение на всички tidbits на системата и с упорит труд и всеотдайност, можете да постигнете майсторство.За това ще изисква 5/8 години усилена работа.Благодарности.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back