фазирана решетка на MicroStrip кръпка антена

J

JAVERIA EJAZ

Guest
Здравейте Ние сме проектирали един фазирана решетка на MicroStrip кръпка антена за електронно управление на лъча, в които имаме симулира цифров включен линия превключватели тип фаза фаза за колебание между излъчването на всички елементи и фиксирани спечели в клас усилватели за промяна на претеглените амплитуди на всеки елемент. Задача 1: Аз също трябва да напише една от главите на фазирана решетка на MicroStrip кръпка елемент, при които един елемент кръпка са проектирани използва модел далекопровод и MicroStrip метод захранващата линия. Всъщност имам нужда от хартия, статия или урок с помощта на които мога да получите представа за написването на глава от фазирана решетка на MicroStrip кръпка, захранвани от мрежа с висока мощност делител в корпоративна начин. Всички симулация са направени о HFSS. Аз също се нуждаят от някои полезни материали за NETWORK POWER делител да напише някои подробности за него. Задача 2: Следващата ни стъпка е да се напише тезата за проект за тази цел трябва теория материал да пиша отделни глави за усилватели и фаза скоростите. В статията или урок ще ви изпрати хора трябва да съдържа обяснение на усилватели и превключватели фаза по отношение на фаза и амплитуда вариация на MicroStrip кръпка масив. Всяка хартия с помощта на които мога да получа една идея да напиша тези глави, точно и прецизно Всеки един от може да ми помогне моля, ще бъда много благодарен за вас, както аз трябва да представя моята теза в понеделник.

IM изпращане на ф някои от материалите, това ще помогне ф много .........

Аз трябва да направя същото за моите fyp и съм направил един пластир и аз не знам как точно да го превърне в един масив .. възможно ли е за ф да дава урок или пример, че ф са на масиви в hfss?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back