"устройство или ресурс зает." Cadence симулация греша

G

Guest

Guest
съм с помощта на мрежова среда в симулация, тоест всички потребителски файлове се намират в файловия сървър, докато ритъм основната програма се намира на друг сървър.

Няма проблем, когато тече симулация на първо време, но когато искам да симулирам отново icfb ще ми кажеш "* * request.il asiiStart грешка: грешка в проекта функция, да поиска оттеглени (" deleteFile "0 тона нула (" * грешка * deleteFile: устройство или ресурс, зает "" / home/simulation/username/.../schematic/psf/.nfs0579700084d ")).

The. NFS файл не може да бъде изтрита в командния ред също.И файл може да бъде изтрито или може да изчезна автоматично, когато icfb беше спряна.Но това не може да бъде един метод: вика:.

Между другото, ние промени в мрежата режим не много отдавна, и не е имало подобни проблеми, възникнали преди, когато правим симулацията на локален сървър, това означава, че всички потребителски файлове и ритъм основната програма са разположени в един сървър.

Ние съдени може би има някои проблеми в конфигурацията на мрежата, както и монтиране на файла.Ако някой encounted положение симулация, PLS да ми помогне, благодаря много!

Здравейте фламинго,

този ритъм известен проблем.Той е решен в IC5.1.41.500.3.54 и по-късно пресата.Така че трябва да обновите своята DFII.

С уважение,
hqqh

hqqh написа:

Здравейте фламинго,този ритъм известен проблем.
Той е решен в IC5.1.41.500.3.54 и по-късно пресата.
Така че трябва да обновите своята DFII.С уважение,

hqqh

Здравейте фламинго,

знам IC5.1.41.500.3.54 е последната версия, преди IC6 и следва да бъдат освободени 2007.Налице е спешна корекция за IC5.1.41.500.3.54, който бе освободен през 2008 година.Така че шевовете, че трябва да обновите своята версия.

С уважение,
hqqh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back