усилвател, които могат да разширят това, което говорят

A

anuphr

Guest
Искам усилвател, които могат да разширят това, което говоря и да го раздават през високоговорителя (8ohm) ..аз имам фалшифицираните до 1, като използва lm386 но тя не работи добре ..просто ми дава много шум .... аз съм като вход чрез малък микрофон ..
Аз съм много объркана лея се hepl ми, че трябва да представят този проект в колежа ми в други 2 дни ...
U, ако имате някакви лея верига го дам ...
лея да ми помогне, то ще бъде от голяма полза.

Шум е проблем с хардуера, а не с чипове, който използвате.Основно използване LM386 или обща цел производство етап усилвател свързан с микрофон предварително етап усилвател трябва да работят добре.Да погледнем в проекта в дадена връзка.Мисля, че thaz тази, която търсите.Надявам се това да ви помогне.Да не забравяме и "ми помогна" бутон.Наздравици.
http://www.electronicsforu.com/efylinux/circuit/feb2003/Condenser% 20Mic% 20Audio% 20Amplifier.pdf
Последно редактиран от pranam77 на 14-ти октомври, 2009 9:03; Редактирано общо 1 път

отколкото за това.Мога ли лесно се, че IC.Има ли някаква схема lm386 използване, bc547 ... \
то ще бъде от много употреба ..лея.Мога ли да се използва като вход микрофон, 8ohm оратор като продукция ..
IM lm386 използва за аудио amplificatiion.but това не е работа .. Wat Wat да може да се окаже проблем
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Да .. на BEL1895 е популярни аудио усилвател, който е бил използван в радиостанции.Тя ще се предлага с всички компоненти, около дилъри.
Дадените схема е добра и shud работа при условие че използваните компоненти са добри.Аз лично LM386, използвани в много от моите проекти, без никакви проблеми.

U може да ме след всяка верига на lm386 усилвател ..лея
веригата не е като всяка продукция ... но това не е като шум твърде ...Added след 12 минути:тази схема аз имам използван от 386 не работи може да ми каже ф waty може да б причините

Съхранявайте вашия микрофон екраниран, използвайте екраниран кабел от микрофон, за да opamp.
Hock

Ya, че микрофонът е sheilded ....тя трябва да бъде свързан с-съм края на 1UF и земята ...проводниците на микрофона е sheildedе тази схема ще работи правилно ..............

Можете да опитате тази схематично от листа с данни, с модификации на ПИН 2, използван като ресурс.Ако това doesn't работа качите ясни снимки на Компонент страна и Trach страна на сглобени си baord.Аз силно съмнение нещо нередно в монтажа или хардуер част.Наздравици

болен просто го проверите .. цялата верига връзки са верни ... Мога ли да използвам полярен кондензатор вместо на трета полярните един ...

anuphr написа:

Мога ли да използвам полярен кондензатор вместо на трета полярните един ...

Първият LM386 усилвател схема е от мен.Тя работи перфектно.
Опишете какви шумове го прави.Хм?
Използвахте ли два проводника електретен микрофон, свързани с правилното полярност с аудио екраниран кабел?

О."Много шум" е вероятно акустичната обратна връзка вой.Разделете микрофон и говорител между две стаи със затворени врати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back