търсят за помощ с някои основни схеми

M

mike134

Guest
Хей момчета съм само началото, за да научите как да се изгради вериги, които не пържете себе си и просто искам някой да ми каже, че да трябва да работят или да ме бият и да кажа идиот ф. така или иначе има нещо нередно с зареждане на USB устройство с 9 волтова батерия и нещо като стабилизатор на напрежение 7805. падането и да може да вижда това е, че аз не вярвам да бъде много ефективен. другият е истински лесно мога нужда от нещо между 12-волтов захранващ източник и 12 волта на вентилатора. Благодаря за всяка помощ Mike

Отговорът на първия въпрос е не, това е ОК, но трябва да бъдете внимателни, тъй като някои устройства могат да се повредят, ако USB има твърде много ток. той Вторият отговор е не, можете да го свържете директно, без никакви проблеми.

Съжалявам, че също е забравил да добави в първия бяха щях да добавите LED светлина и върху преминаването това е от значение. и също така има ли нещо друго, което трябва да включва в зарядното устройство ciruit

Повод за въпроса. Аз наскоро купи Евро зарядно стил щепсел (USB) за един приятел в Мадрид. Аз го проверява (това е универсален вход за AC) и разтоварват продукцията е 11 или 12VDC. Има ли стандарт USB позволи това? ако е така колко е твърде много за едно устройство, USB. Моят приятел беше презареждане си мобилен телефон с лаптопа си, това ще бъде по-лесно. Благодаря

Това е нещо нормално, тъй като повечето от тези евтини устройства за регулиране на напрежението, само ако има товар, свързан към него. Най-добрият начин за тестване на тези звена е да се свържат една малка лампа 6V към него и след това вижте видите напрежение върху лампата.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back