търси най-доброто решение

C

crevars

Guest
Привет,

Имам нужда-5V, 5V и 3.3V захранването на моя съвет (около 300 mA за 5V, 20 mA за 3.3V и 5V-е само за усилвател).Знаете ли, ако имам шанс да се намери линеен регулатор или DC / DC преобразувател с този вид на продукцията на едно устройство?ако не, какво е най-доброто решение?Линейни регулатор за 5V и 3.3V и инвертор за-5V?

благодарности.

Няма единна готови разтвор ми е известно.Ако си направите своя собствена смяна регулатор можете да получите всяка съвкупност от резултати искате.

Ако правите само няколко копия, е по-евтино да купуват, отколкото да се дизайн.Предлагам като се започне с най-висока мощност (5 V, 300 mA) и получаване на другите две от тях.На 3,3 V може да се вземе с линеен регулатор.В -5 V от кондензатор включен инвертор.Последните две ще са например схеми можете да копирате част от информационния лист.

Благодарим Ви банален, е това, което си мислех.Аз ще направя това с класически 78XX и кондензатор инвертор.

В 78xx не могат да имат достатъчно пространство.Използвайте по-модерен тип отпадащите ниско регулатор.

Аз не разбирам "главата" (Аз съм френски, съжалявам за моя английски език).Ли говориш за разликата между 5V и 3.3V?Мисля, че сте прав, аз не мислех за него, аз ще гледам за друг вид регулатор.

Headroom е по-нов английската дума.Тя датира от 1851 до означава пространството между главата и горната част на вратата.Преди това и най-рано 1570 това означаваше открито поле и земя.Тази дума е изобретил изцяло на английски език.Това не е адаптиран от друг език.

По-скорошните определение е взета в електрониката да означава допълнително ниво на сигнала, които могат да бъдат настанени от веригата без това да нарушава или не функционира правилно.

Какво е входното напрежение на вашия съвет?

Благодаря за уточненията банален.Аз Sayed глупави неща, напрежение ще бъде 5V от USB (в съзнанието ми, тя е 9-12V от трансформатор), така че трябва да правите само 3.3V и 5V-от 5V.Аз не съм намерил много ниско разстояние отпадат регулатор на напрежение за 3.3V и аз ще гледам на аналогови устройства, корпорацията или максима за инвертор.

използване на земята в DC-DC
или не можете да получите резултат

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back