търси Планове Compiler в PDF

M

mike_6281

Guest
Здравей, Gang, Ако някой има ръководство за Планове компилатор на потребителя в PDF може да ви или да го публикувате или поща до мен?? Благодаря букет! Микрофон

Може би този документ е, имате нужда!

може и да знаят какви са функциите за Планове компилатор THX

Планове Compiler прави следното: - осигурява информация за производителност и капацитет на пълното си чип - осигурява физически дизайн информация като:>> разположение на блокове, клетки, твърди макроси и черни кутии>> мощност маршрутизация>> най-високо ниво часовник планиране >> пин обозначението и вмъкване на буфер>> оптимизиране на място>> бюджетиране и анализ функции:>> мощност мрежа>> подялба>> задръстванията>> времето

[Цитат = кристал] Планове Compiler прави следното: - осигурява информация за производителност и капацитет на пълното си чип - осигурява физически дизайн информация като:>> поставяне на блокове, клетки, твърди макроси & черни кутии>> мощност маршрутизация>> най-високо ниво часовник планиране>> пин обозначението и вмъкване буфер>> в оптимизиране на място>> бюджетиране анализ функции:>> мощност мрежа>> подялба>> задръстванията>> времето [/ цитат] Искам да кажа, функция за Lic, не функция на Планове компилатор. съжалявам за недоразумението

[Цитат = кристал] Планове Compiler прави следното: - осигурява информация за производителност и капацитет на пълното си чип - осигурява физически дизайн информация като:>> поставяне на блокове, клетки, твърди макроси & черни кутии>> мощност маршрутизация>> най-високо ниво часовник планиране>> пин обозначението и вмъкване буфер>> в оптимизиране на място>> бюджетиране анализ функции:>> енергийната мрежа>> подялба>> задръстванията>> времето [/ цитат] synopsys Avant! така че има един и същ продукт на Юпитер. Някой казват Synopsys, ще напусна FPC, но FPC ще се подобри от Юпитер. Може би по-късно 2003.12 FPC ще се промени много.

Спешна нужда от S $ nops $ и Планове Компилиране на софтуер!! FTP и др. Варианти! Благодаря ви Василий

Както знаете, synopsys FPC и Юпитер. И вие може да видите двете GALAXY1, но само Юпитер остави в GALAXY2. Synopsys продажбите сега само съветва фирма купува Юпитер. Така че аз мисля, че може би synopsys ще изоставят FPC рано или късно. wang1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back