търсите Midi борда дизайнер - фърмуер и печатни платки

J

jemtone

Guest
Аз гледам да започне връзка с квалифицирано войн код, които биха проявили интерес към разработването на MIDI I / O платки Midi, който предава информацията чрез USB към компютъра.Кодът е всичко, GNU, напълно достъпни за приемане.Интересувам се от едно разширение I / O дизайн, което означава, получаваме малка I / O USB борда и да работят, и след това изгради център за разширяване I / O растеж, тъй като е необходимо.

Midi - ако не сте запознати с Midi от моля, не реагира.Лицето, което ще направи тази работа трябва да знаете за Midi и имат опит в това е цел и функция.

благодаря

Искаш да кажеш на своите гости, че ще получите някой, който да работи за вас безплатно и след това да го издаде своя фърмуер за свободно както извор?

Също така, да предположим, на лице се съгласи - ще правиш на хардуера взаимодействие?

Отговор на тези и аз бих желал.

Трябва да ме питаш MIDI въпроси, все пак - хардуер главно взаимодействие, така че съм сигурен, че знае нещо за него.

Нищо в този свят е безплатна.Интересувам се от изработване на споразумение с добър човек, който е толкова склонни да приемат това за работа.Всяко Midi информация е лесно да се получи.Така че, ако може да проектира хардуера, и
/ или фърмуер, и сте запознати с
Миди и кода, щях да съм interestee по-нататъшно обсъждане

Аз не съм се интересуват от парите, но в крайния продукт.

Не мога да правя и двете схеми и на фърмуера, но ми трябва някой друг да тествате на хардуера.

Моята настройка ще използва PIC18F2550, и са ICSP и USB връзки, така че ще се караница безплатно.

Използване на моя проект ще можете да свържете вашия MIDI синтезатор порт към компютър USB порт.

Интересувате ли се?Added след 2 минути:(Между другото .. изглежда от поста си, като че ли вече имат някакъв софтуер готов? Дали е така?)

Да, можем да проверим, хардуер, и отстраняване на грешки система, както и изграждане платки и подпомагане при вземането сигурен, че дизайнът е функционален и е сравнимо с качеството на това, което е на разположение в момента.Когато казвате свързване към компютър, искаш да кажеш с всеки компютър, Mac или PC, както и в клас съвместими Plug N откриване играе като Midi устройство?Това би било препоръчително.Вярвам, че ние трябва да се движи този разговор сега към електронната поща.моля имейл адрес, за да ....Аз ви изпращам лично съобщение

благодаря

Вие сте верни.

Разбира се, ще използват софтуер от страна (изисквам) MIDI клас съвместими драйвери.

Така например, Windows XP е готов с драйвери MIDI USB.

Писане обичай MIDI шофьори ще бъде твърде болезнено.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back