търсещи помощ с параметри Pwelch в MATLAB

T

Tutmos

Guest
Привет,

Аз съм в процес да се опитва да се покаже на Директивата за платежните услуги на биологичен запис за анализ на съдържанието на честотата на сигнала в различни периоди от време.Аз бях прекарва последните няколко месеца се опитвам да се преподават основните обработка на сигнала и придобиване на умения за употреба MATLAB в допълнение към един милиард други неща, които трябва да направиш.За съжаление аз съм започва да тече от момента на получаване миналото тази част от задачата и наистина трябва да призная, че имам нужда от помощ.Аз не съм човек, математика, така прости някои от моите недоразумения относно параметрите или MATLAB грешки програмиране.

Имам напрежение сигнал, който варира в течение на времето с един процент запис извадка от около 40kHz.Аз съм първоначално опитва да се покаже това като парцел 2г, честота в Hz на Х и Y за db, накрая ще се опитаме да incorportate време, като се движат Гб към цветен интензивност.Ето pwelch свързани с код аз се опитвам да се използват досега: S1 е на данните.

S1 = XYZMADEUP.d (1:484848);
a1 = pwelch (S1, [20000 ],[],[], 44040);
фигура, парцел (A1); ос ([0 250 0 .06])

Получа парцел, който изглежда разумна сила, въпреки че е слаб и ако не конкретизират размера на прозореца, на 20000, и да използват по подразбиране на разделяне на пробата в 8 прозорци след това ми смени честотата скала, когато погледнем в различни периоди от време чрез адаптиране на данни, които диапазон се оценява.Мисля, че съм в над главата ми тук.Не знам как мога да се установи дали е точна честота мащаб, което е важно за проекта си, не да има позоваване на сигнала, вградена в проба или нещо подобно.

Всяка помощ ще искрено се оценявам.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back