трябва immediates answera .. помощ PLZ

V

vjfaisal

Guest
здрасти
1) Искам toknow филтър за кранове, филтър cofficients.

2) Пробите от данни.

Затова имаме нужда от тях, моля да отговори на тях ясно, защото ican't се understanable отговор от всеки сайт, така че се изисква да отговори, може да бъдат описани подробно.с най-добри пожелания

vjfaisal,
Мура (крайните Импулс отговор) филтри се претеглят cosntructed използват суми на текущи и минали проби от входните данни.
.
IIR (Infinite "Импулс отговор) филтри се претеглят cosntructed използват суми от текущи и минали проби от данни, плюс претеглят суми от предишни проби от изходните данни.
.
Филтърът "батерии" представлява закъснения между проби.Така например, на 1-ви кран ще представлява текущата извадка от данни, 2-ра "кран" ще представят мостра на данни за вземане на проби един интервал преди 3-то "кран" ще представят мостра на данни от 2 проби интервали преди и др
.
За повече информация, да изтеглите безплатно книга от Стивън Смит W "на учените и инженерите Ръководство за обработка на сигнали Digital".да го получи, отидете на:
.
з п **: / / www.dspguide.com/
.
Също да търсите за "Цифрова обработка на сигнали".Вие ще получите много хитове.
С уважение,
Крал

Филтър кранове представлява дължината на филтъра, т.е. coeffs на филтъра.Пробите средства, digittal проби от timedomain сигнал, тъй като сте в цифровата област.

здрасти
харесвам помагам в тази практическа ситуация на филтър !!!!!!!!!!!!!!

Имам проект за интерфейс мозък компютър, като честотата на човешкия мозък (ЕЕГ), е от 0,1 до 100 Hz, и аз ще съм на работа от 12 до 18 Hz честота.IM Buildin BANDPASS използва филтър.и аз искам да се парцел в MATLAB следните ...

1) филтър coffients помня честотния диапазон от 12 до 18 Hz)
2) честотната характеристика на филтъра (не забравяйте честотния диапазон от 12 до 18 Hz)

Кажи ми, моля, подробно и поетапно как да направя следното

1) Как аз филтър, а също и above1) и 2)

pleaes ми помогне, е много спешно, надявайки се, крепостта му помогне ...

с най-добри пожелания

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back