трябва коментари по тази интервю за работа

B

bbexpress

Guest
Имам едно интервю през следващата седмица за тази позиция.Всякакви коментари и съветва са много оценявам.

Описание

Проверка на проектирането инженер работи върху следващата генерация големи VLSI да бъдат използвани в непрекъснато на разположение хардуер.Вие ще започне активна екип проверка на промишлен дизайн в прогрес.Вие ще мигрират към проверка на следващото поколение продукт, кодиране сложни среди симулация, включително: transactors, автобус функционални модели, монитори, и ръководителите, ако е необходимо заедно с произволни и режисьор на тестове.Вие ще имате възможността да получат практически опит работи по всички аспекти на проверка VLSI и да получите излагане на промишлен стандарт VLSI инструменти за развитие.В допълнение, Вие ще работи за отразяване анализ и проверка на официалния комплекс VLSI и да участват в оценката на нови инструменти за симулация и методологии.
Опитът завършил колеж с концентрацията на курсова работа в областта на обектно-ориентирано кодиране, логика дизайн & система за проектиране.Кандидатът трябва да има разбиране на основния дизайн & кодиране понятия.Търсена за ориентирани към резултати, високо мотивирани, отборен играч, с желание да научат нови технологии & инструменти.Добър устен & писмено комуникативни умения са необходими.

Това звучи интересна работа.От описанието на позицията, която ще бъде в екип за проверка.
Вероятно ще използват новите формални техники за проверка (Specman-Е, Synopsys-Вера, SystemC или SystemVerilog).
Вероятно ще се очаква да бъде запознат с всички езици HDL (VHDL / Verilog) и с C / C .Скриптови езици като Perl и Tcl са полезни по време на проверката.
Можете да намерите много дискусии и книги в edaboard за официална проверка, ако имате нужда да бъдат информирани.
Мисля, че това е добра работа, защото вие ще се запознаете с проверка и изпитване, което отнема до 70% от времето дизайн.
Пожелавам ви успех!

благодаря ти ..... но може ли да ми кажете какви въпроси, които могат да ме питате за.
Мразя 2 въпроса те винаги питам:
1.Каква е вашата силните курсове за справяне с това на работни места.
2.Какъв е вашият най-слабите в тези курсове силните курсове, и защо?
Благодаря ви отново ..

Можете да намерите някои книги в книжарниците, които са интервю въпроси, повечето от тях дръжка трудни въпроси и отговори са пример.
Като общо правило опитайте отрицателно въпрос (т.е. най-слабите курсове) да се превърне то положително за вас.
Например, вие може да се отнася това, което сте намерили толкова трудно, курсове, но това, което сте научили от тях и как те могат да ви помогнат в работата.
Най-силните курсове за тази работа е това, което сте направили за дигитално проектиране, HDL езици, проверка др Всичко, което conserns ASIC дизайн.
Успех.

Мисля, че два важни въпроса, които трябва да бъдат задавани във всяка интервю са

1 - как може да си experince нас облекченията
2 - това, което (в opnion) те прави най-добрият кандидат за това Jop

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back