тръбопровод множител в спартански 3

V

vaf20

Guest
Здравейте всички Да предположим, че има блок DSP, които включват 10 операнд се размножават, както следва: (a0 * a1 + a2 * а3), (a4 * a5 + a6 a7 *) + (b0 * B1 + B2 * B3) (* b4 b5 + b6 * b7), както ф виждате, ние трябва да изчисли 8 MUL. в началото и след това 2 MUL. останалите. така от проектна скорост оглед плюс търговия с площ от кой метод е по-добре? Мисля, множител тръбопровод даде висока производителност. какво Ур идея? Ако съм прав, бих искал да използвам спартански 3 MUL (18 бита * 18 битова или повече) с тръбопровода метод. може ли някой да ми даде някой хубав документ за газопровода множител в спартански 3? vaf20

shokran SphiX но искам да кажа метод използва opipeline и модул MUL като логика ресурс в спартански 3. може да NE1 да ми помогне?

Търся начин да се изчисли най-бързия метод, който по-горе experesion. Грасиас

Spartan-3 множители са по-скоро бързо, без вътрешни pipelining. Трябва да въведете регистри за въвеждане на данни, резултати и междинни резултати. Но проблемът е, където можете да получите на входните данни. Spartan чип може да осигури по-малко PAD брой, отколкото е необходимо за тях.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back