термодвойка ....

E

esterr

Guest
Може ли да знаем как да се провери, че аз имам термодвойка е curret изходен сигнал или изходното напрежение на сигнала????

А термодвойка само по себе си резултатите малко напрежение.Ако говорим за термодвойка усилвател / адаптер, тогава можете просто да товар производството си с доста голяма съпротива (1-5k) и гледайте резултатите от дейността си.Ако се промени значително, то най-вероятно е по текущата продукция един.Ако няма промяна, то е напрежение-изходни модел.

изхода за термодвойка е в тУ
Ето една таблица за много видове термос (Б. .. на Т) и PT100 (100 ... до 1000).на езика е PT но вие ще го разберете.
Имате ли тУ?най-малкото, което може да провери, ако те са повредени.най-много
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

така че как кажеш искам да проверят дали ми термодвойка все още е функция не о ...и изграждане на схема за него и аз измерване се unchange макар и поставени в топла вода ....

esterr написа:

така че как кажеш искам да проверят дали ми термодвойка все още е функция не о ...
и изграждане на схема за него и аз измерване се unchange макар и поставени в топла вода ....

картинката по-долу са моята връзка на термодвойка ми усилвател, защо аз само се 5.4mV когато то е в околна темп?Предполагам, че да се вземат около 200mV?ако аз употреба запалка да го топлина също остават 5.4mV, моята връзка е че имам проблем?използвам AD595 термодвойка усилвател и да се свържете accoding на sheetgiven данни, всеки може да ме упъти какво е prblem всъщност?
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back