телесно тегло принцип

A

Arteoq

Guest
Здрасти,

Всеки може да даде някои представа, как цифровата телесно тегло работа?за сензор и др
Моля, дайте ми някакви код., ако знаете някой.Благодарности.

Датчикът, например натоварване клетки, трябва да дават електрически изходен сигнал, или в аналогов или цифров.Виж тази помощ или не:

http://www.measurespec.com/catalog/rtlc.htm

Здравейте Nicleo,

Благодарение на отговор и ми даде някои полезни връзка.От там, много връзки, които връзка с тежест, които имам.

Тъй като аз чета, почти тежести система, която използва натоварване клетки - използва тензодатчика.Имам идея да се направи тежести система, която не използва щам габарити, но налягане на въздуха.Така че, за измерване на някои тегло, аз съм с датчик за налягане, а не теглото сензор вече.

Всеки може да ми даде коментар за системата, която аз искам да изгради?Тази система може да бъде по-евтино от системата за натоварване клетки.Мисля, че могат да изградят някои евтини тежести да го използвате.

Коментар с анализ може би страхотно.Благодарности.Уважавам,

arteoq

Ако се използва въздух под налягане тогава ще имат някои допълнителни грешка, причинена от атмосферното налягане на въздуха се променя, от вашата позиция на височина над морското равнище, както и от температурата се променя.Всички тези параметри могат да променят външния в широк диапазон и вашето тегло резултат ще зависи от тях.

За обратното например, датчик габарит щам не зависи от всички тези параметри, и да е допълнителна компенсация на температурата.

Аз също съм убеден, че измерване на теглото чрез измерване на налягане, въпреки че е възможно, не е много добра идея.
След всички тензодатчика са скъпи устройства и често се използват в широка гама от приложения, особено в mmeasuring тежести.
Очевидно изборът е ваш ..
С уважение,
IanP

Okey ЗОП.Благодаря за вашите коментари.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back