телекомуникационни?

M

Munib

Guest
Искам да знам разликата между различните области на комуникацията
сходен
1.далекосъобщителни
2.RF
3.microvave
4.цифровата комуникация
и т.н. и т.н.

телекомуникационно покритие RF, RF, microvave, цифрова комуникация и всичко, което е част от телекомуникациите.цифровата комуникация е техника, използвана началото на следващия ден след прогресия в цифровата техника.

U може да се консултира с електрическа технология bltheraja по въпроса.следните търсачки R също полезни в научните изследвания:
www.google.com
www.scirus.com
лекции по телекомуникации от Халид Bhatti (шиш) R полза.
благодарности

далекосъобщителни е възможно чрез RF и методи за микровълнова commn но арго U изготвя ограничен линия между тях.цифрови comminication е конвертирането на аналогови сигнали в цифрови чрез вземане на проби, квантуване, кодиране и т.н. и да го изпратите чрез предаване медии.

какво имам впечатление от някои за търсене, която е телекомуникационни сферата на комуникациите, свързани с жични комуникационни
isn't го нали?

Munib написа:

какво имам впечатление от някои за търсене, която е телекомуникационни сферата на комуникациите, свързани с жични комуникационни

isn't го нали?

телекомуникацията областта на проучване на съобщения за много разстояния.
RF означава радио frecuncy, това е сигнал, че излезе от GSM anttens в подкрепа на coverave въпрос.
цифровата комуникация: той е част от телекомуникационни системи, то съдържа всички modilation и demodialtions за телекомуникационни системи

здрасти
своята огромна област от телекомуникационни jonh canady Мисля, че ф може да ви помогне в това отношение много ефективно

Здрасти,

Има много различия, във всички форми на комуникация: като основната разлика е начинът & честотата на комуникация:

1) Telecommuncation: Традиционно през медни проводници, сега използва кабели от оптични влакна, което е далеч по-ефективно от медни проводници по всички възможни начини.
2) RF Съобщение: Радио, телевизия, мобилни communicatoin.
3) Микровълнова Съобщение: Много високи честоти, използвани за военни комуникация.
4) Цифрови communcation: Това е общо понятие, всички тези форми на комуникация nowadys се проведе цифрово т.е.: Сигналът се предава, преди да го е цифрово кодирани, и по време на приемане е цифрово декодира!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back