съвети на новак в Линукс

S

saudrehman

Guest
Hib момчета, аз възнамерявам да научите Линукс за употреба в областта на вградените systems.i donot знам нищо ABT Linux.
Исках да знам какви са различните области, работни места в производството на Linux и техните перспективи.
също какви са основните книги и умения, необходими в Linux.

HELLO ..

Това е хубаво да се прочете, че искате да научите Линукс.Но трябва да бъде малко специфични моя скъп приятел.

Линукс и вградените системи не са едни и същи.Linux предлага решения за вградени системи.Можете да направите своя собствена ядки в Линукс.

Преди всичко бих искал да стане ясно, че Линукс е с отворен код ОС.

Можете обхване цялата общност на операционни системи, когато кажем Linux ...

Сега ти трябва да бъдат специфични, които Linux:

RedHat Linux 9.0
SUSE
Fedora Core
Slax
Slackware
Kubuntu

Освен това съществуват и други видове на ОС наречена Debian операционни системи като Ubuntu ..Те са големи прилики гледам на Линукс ..

Линукс сигурно има добри възможности за работа.Вие може да бъде Линукс мрежа инженер или разработчик система, но това е по-късен етап.

Линукс е с отворен код можете да го използвате, за да направите своя собствена ОС също така, не е необходим ЛИЦЕНЗ! ..

Ако наистина искате да започнете да учите Линукс ..Изберете една от списъка на LINICES дадени по-горе ...

Ето ръководство за начинаещи съм, свързани с моето послание, ако искате да видите! ..

Трябва да бъде добър във всеки един програмен език! ..

Останалото можете да го направите! ..

Надявам се, че помага! ..

Regards! ...
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Съгласен съм с pnnavigator0915 представена по-горе твърдения, тук е малко повече информация.

Eventhough аз не обичам Ubuntu, че много, можете да поръчате безплатни копия на Intel и AMD, които плащат за корабоплаване.Просто употреба.

Но ако наистина искате да отидете в "търговска версия" на Linux като система, се версия на FreeBSD.Ядрото и GUI е свободен, но иска лиценз, който всяка програма написана за BSD системи могат да бъдат продадени.

хей chekc ми постове,,, аз имам афиш някои връзки ABT Линукс за вградени системи ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back