субстрат integraded вълна ръководство каква е целта на телевизия

S

sundarmeenakshi

Guest
субстрат integraded вълна ръководство каква е целта на телевизия дупка?дори и без през дупка аз съм се същото един respoinse.any даде подробности за това.

Здрасти

Твърдо през дупки играят ролята на страничните стени на ractangular вълна.Трябва да има грешка в симулация.

Обичайна грешка при използване на HFSS е липсата на определени субстрат интерфейси на радиация граници, така че горната и долната част стените са свързани не само от ВИАС, но в допълнение са свързани помежду си чрез автоматично по подразбиране добра електрическа граница на страничните стени субстрат.

flyhigh

flyhigh написа:

ЗдрастиТвърдо през дупки играят ролята на страничните стени на ractangular вълна.
Трябва да има грешка в симулация.Обичайна грешка при използване на HFSS е липсата на определени субстрат интерфейси на радиация граници, така че горната и долната част стените са свързани не само от ВИАС, но в допълнение са свързани помежду си чрез автоматично по подразбиране добра електрическа граница на страничните стени субстрат.flyhigh

flyhihg здравей, аз също съм симулира повърхността интегрирани вълна, аз мисля, IM дава добри резултати, но аз имам малко объркани от това, което каза за определяне на интерфейсите на радиация boudaries, имам притеснения, защото аз употреба въздушен полето около структурата и границата е настроен да radietion но аз също да използвате една добра симетрия H самолет в средата на ръководството.

Им и прави такава грешка говорите?

pabloec написа:

flyhihg здравей, аз също съм симулира повърхността интегрирани вълна, аз мисля, IM дава добри резултати, но аз имам малко объркани от това, което каза за определяне на интерфейсите на радиация boudaries, имам притеснения, защото аз употреба въздушен полето около структурата и границата е настроен да radietion но аз също да използвате една добра симетрия H самолет в средата на ръководството.Им и прави такава грешка говорите?

Аз не съм ги напълнена със злато.

Направих първата въздушна кутия по-голям, отколкото ми субстрат и на лицата си и поставяше радиация граница, а след това дръпнах ръководството вътре, първо като кутия и възложените ми susbtrate материал (Роджърс), след това дръпна Цилиндри и ги изважда от полето, След това поставя условие за краен, проводимост граница на горната и долната страна на диелектрик кутия, както и в лицата на изважда цилиндри.

Здрасти

pabloec,

Мисля, че сте ОК с вашия структура.

sundarmeenakshi,

За да присвоите радиация границите изберете лицето и след това

HFSS / граници / Asign / лъчения

flyhigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back