субстрат за избор на BANDPASS филтър дизайн

P

prabu_9

Guest
Здравейте момчета съм работа с BANDPASS дизайн филтър за последната ми година на проекта.Имам 2 субстрати за хардуер за производство: FR4 (ER = 4,5) и Rogers3010 (RO3010) (ER = 10.2).Филтърът е предназначен за централна честота 2.5GHz и моята основна цел е цялостно намаляване филтър размер.Кое от 2 субстрати, посочени би било по-подходящо, така че мога да отговарят на целите, без много загуба?Какви са предимствата и недостатъците между всяка субстрати? АД help.Thanks много

prabu_9 написа:

Здравейте момчета съм работа с BANDPASS дизайн филтър за последната ми година на проекта.
Имам 2 субстрати за хардуер за производство: FR4 (ER = 4,5) и Rogers3010 (RO3010) (ER = 10.2).
Филтърът е предназначен за централна честота 2.5GHz и моята основна цел е цялостно намаляване филтър размер.
Кое от 2 субстрати, посочени би било по-подходящо, така че мога да отговарят на целите, без много загуба?
Какви са предимствата и недостатъците между всяка субстрати? АД help.Thanks много

tacnic също имат много добри substarte наречен RF35, тя е страхотно

Ами с около 3.5 с около 0,0018 допирателната загуба на 2 GHz

khouly

Наскоро разработихме microstrip BPF на този freqency използване Taconic RF60A (ER = 6.15. Загуба допирателната = 0,0018), което е доста добро за размера, така и за изпълнение.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back