стъпковия мотор с микростъпкова

B

banh

Guest
когато микростъпкова стъпков двигател, трябва ли стъпковия мотор специален тип (т.е. подкрепа микростъпкова?), или можем да MicroStep всяко моторно стъпка?

Всяко стъпковия мотор може да се microstepped, тъй като това зависи само от страната на водача, а не на двигателя. Микростъпкова всъщност означава формирането на ток през намотките. Това не зависи от двигателя, но от страната на водача, така че, ако водачът може да направи това, се микростъпкова.

Тя изглежда като Венло, описани микростъпкова само с няколко думи, ако имате нужда да научите повече за микростъпкова, тук е интересна статия: "микростъпкова" http://www.njr.co.jp/pdf/ee/ee05005 PDF С уважение, IanP

открих стъпкови двигатели - някои от тях са "2-фаза", някои от тях са "1-фазно". Какво фаза? е броят на статорните намотки? [SIZE = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 43 минути: [/ цветен] [/ размер] сега, аз възнамерявам да се управлява стъпковия мотор директно от моя MCU щифт (микростъпкова от изходните пинове PWM). Все още за щифт максимум е десет милионаmA. Има ли такива евтини степер с много ниска настояща оценка? всъщност натоварването за степер е прикрепена игла може да се счита за почти без товар ..

В терминологията на стъпкови двигатели бобина фаза .. Всяка независимо контролируем бобина, дори ако тя е в ликвидация на няколко парчета полюс, представлява една фаза. Докато двуфазна двигатели са най-простите и най-често, е възможно да се закупи 3, 4, 5 и повече фаза на стъпкови двигатели, както и .. Най-често използваната схема за засилване е да мотивира двата статорните намотки и за спиране на тока в алтернативни бобини с всяка следваща стъпка. Това води в четири последователност стъпка. Обръщането на последователност обръща посоката на въртене. Това се нарича режим на пълно стъпка с две фази [/ б] на .. Възможно е също така да се засили ротор с еднаква ъглова нарастване затваряне само една фаза всяка стъпка .. Доколкото заявлението се отнася, има един поглед на това: "С отлична мощност за обемно съотношение, 6 мм външен диаметър, 9.3мм дължина и тежи само 1,4 грама, новият ADM 0620 ... Твърди се, като най-малката, произведен в серия, двуфазен стъпков мотор в света. " http://www.ferret.com.au/articles/4c/0c01914c.asp http://www.faulhaber-group.com/sprache2/n129945/n.htm С уважение, IanP

[Цитат = IanP] доколкото заявлението се отнася, има един поглед на това: "С отлична мощност за обемно съотношение, 6 мм външен диаметър, 9,3 милиметър дължина и тежи само 1,4 грама, новият ADM 0620 ... твърди, като най-малката, произведена в серия, двуфазен стъпков мотор в света. " з п ** :/ / www.ferret.com.au/articles/4c/0c01914c.asp з п ** :/ / www.faulhaber-group.com/sprache2/n129945/n.htm уважение, IanP [/ цитат ] благодарение IanP, аз ще взема един поглед. между другото, изглежда, 2-ри връзката е мъртъв ...

когато микростъпкова стъпков двигател, трябва ли стъпковия мотор специален вид, или можем да MicroStep всяко моторно стъпка? Трябва да се прилага микроконтролер.

аз трябва да направя микростъпкова моторни контролер с помощта на CAN (Control Area Network), като последната ми година проект .. може някой да ми помогне как да направя микростъпкова водача на мотора? мога да използвам всички видове на стъпковия мотор, за да се превърне микростъпкова мотор? благодаря ф ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back