стъпка нагоре конвертор

A

arshad0311

Guest
защо арго имаме малък вход и изход много повече от номиналните стойности на изходното напрежение?Например, ако имаме въвеждане на 5V каква е причината ние арго добивам изход на 100V?

Здрасти,

Аз съм много забравя човек, макар че той е само за кратко време, тъй като завърших проекта си, ако искаш да кажеш тласък конвертор (стъпка нагоре конвертор), теоретично, можете да постигнете безкрайна мощност от тласък конвертор.На практика, това не се случи, тъй като има загуби, в много части на конвертора, например индуктор мед загуба.Ако погледнете в основите на силова електроника и гледам до главата на загуби, ще има част, която описва всички загуби.като се позовава на книгата, за производството на даден тласък конвертор чрез разглеждане загуба индуктор мед вече не е

Vo = Вин / (1-г), но това е нещо друго.

Друго нещо е, което идва преди по-горе е (само припомни), че според някакъв закон, Изходна мощност не може да бъде по-голяма от входяща мощност.

Надявам се, че не съм прав и това помага.

За arshad0311, това вече happends.
Светкавиците на фотоапаратите работи от напрежения, като 3 V, и можете да получите като напрежение 100V.Това е вариация на Flyback топология.

с уважение

Тъй като индуктор текущите не може да промени веднага.

можем да използваме тази характеристика на изходното напрежение високо от входа.

с най-добри пожелания

arshad0311 написа:

защо арго имаме малък вход и изход много повече от номиналните стойности на изходното напрежение?
Например, ако имаме въвеждане на 5V каква е причината ние арго добивам изход на 100V?

Можете да използвате долар смяна регулатор.

Само имайте предвид, че по-високите Switch напрежение U до по-ниски от настоящите можете да получите от него.Властта е винаги запазени.

Момчета, аз имам един проект, имам нужда от 1.5V до 3.3V генерира, това означава, че трябва да се изгради DC DC конвертор, и насърчаване използването на стъпка до схема, но аз не знам какво трябва да се свърже с базата на NPN транзистор.Всеки може да ми помогне?

За да arshad0311,

Цитат:

защо арго имаме малък вход и изход много повече от номиналните стойности на изходното напрежение?
Например, ако имаме въвеждане на 5V каква е причината ние арго добивам изход на 100V?

Моята цел е да предизвика 3.3V пиезо зумер.Но аз само трябва използва една батерия АА до по него.В ампер трябва много ниски, можем да го игнорирате.

В моята власт е 1.5V
Изходящо напрежение трябва да се 3.3V

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back