странен проблем за ритъм IC50 на Fedora Core 4 платформа

H

hqing

Guest
Напоследък съм се инсталира IC50 на ядрото Linux Fedora 4, с "износ LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1".и тя изглеждаше добре и е симулация добре.
Но когато искате да запишете симулация държави в диалога - аналогов Дизайн на околната среда, той има проблем.
запиша името състояние, например, state1.тогава аз натоварване на държавата, не мога да намеря елемента с име "state1" в товарното диалога.ако аз го откажете и освен държавата отново с името "state1", то ще изхвръквам диалогов да ме пита дали искам да презапишете state1.
Аз също проверка на файловете в ~ / .artist_states/library_name/cell_name/spectre/state1 /, и аз го намерите тези държави файлове.

Видях тема някой и обявява, че те са инсталирани IC50 на FC4 успешно.Доза никого удовлетворяване на тези проблеми?Може би FC4 Linux използва по-нова библиотека glibc или ядрото, или аз тряскам околната среда в стаята беше наред?
Благодаря много.

Имам същия проблем, когато инсталирате IC5141 върху основните Fedora 4.
Кой може да ни помогне???

Благодаря много!

Имам точно същия проблем тичане IC5033, така и IC5141 на RHEL4.7

ако замените името на файла състояние като "state1 'после' state1" изчезва от списъка.Ако аз освен състоянието на нов файл всеки път, след това аз виждам всички държавни.ако замените някоя от тези държави само веднъж, а след това държавата име изчезва от списъка, въпреки че става въпрос и да поиска да замените на държавни по-късно е да запазя state1 за трети път или повече.

моля някой да помогне по този въпрос?

Благодаря за да помагат на другите.

как да изтеглите хит комплект на виртуоз Cadence

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back