стартиране или голяма компания

S

shiv_emf

Guest
Какво R "N" против ", работещи с малки стартиране компания, в сравнение с BIG известен компания!

Аз нямам много опит, но тук върви: Никога не работи за стартиране, освен ако не сте наистина страстно за това, което правите, и вярвам, че можете да бъдете част от компанията и да растат. В противен случай си лошо както за вас и за компанията. От друга страна в голяма компания представянето си и страст има относително по-малко значително въздействие. Опции върху акции също са плюс в големите компании, но ако ви се е случвало да работят за една от малкото избрани нововъзникващите след това възнаграждението опции също ще расте заедно с компанията. Това са моите виждания и моите виждания сам. Други могат да ги намерите противоречиви, чувствайте се свободни да се коригират горните твърдения.

ако Ур свежа началото upp е голяма компания, можете да научите много, .. друг други мъдри!!

Вие ще научите много по-Startup. Ще бъде дадена много отговорност, ще участват в създаването на дизайн и потоците от земята. Вие ще имате по-широк поглед на продуктите на компанията. Ако компанията се разраства и е успешно, ще има много възможности за растеж. Но заедно с всичко, което идва висок риск. Тези компании могат да изчезнат много бързо. От друга страна на Топ-20 на компания за полупроводници ще научите общи проектантски практики на индустрията, вие ще имате възможност да се преместят, вашата автобиография ще списък играч добре знаете, можете да се изкачите на предвидените стълбичката на йерархията. Но вие ще бъдете по-специализирани и ще имат по-тесен поглед на дизайн / продукт. Мисля, че трябва да се опитате време на своята кариера. Работил съм и в двете малки и големи фирми и ми хареса и двете. наздраве

за първи път се опитате голяма компания, ако сте greenhand, тогава можете да се движите стартиране, когато имаш опит.

Чудесно е да се получи толкова много отговори! Благодаря тон! .. Аз съм във втората година от Мастърс в VLSI .. как R DA възможности за стаж?

Ако сте млади, енергични, готови да научат много, и нямат големи отговорности (като съпруга и деца), .. Бих препоръчал ще стартиране. Винаги можете да си намеря работа в голяма компания по-късно.

Да бъдеш в стартиране можете да научите много, тъй като ще трябва да участват в много аспекти на проекта. и можете да взаимодействате с почти всеки, който помага да знаят повече! едно малко нещо, което би могло да бъде проблем е с инструменти, които обикновено нововъзникващите мога да си позволят високите цени на инструменти (espicially ЕАО свързани). получаване на знания и експозиция, като се инвестира малко повече време, можете да lateron се движат на голяма компания със знанията, които са придобили ... Това ми вземе!

Здравейте, бих искал да ви посъветва да се присъединят към началото фирма. В началото до вас ще премине през цялата фаза на дизайна на продукта цикъл / дизайн цикъл на проекта. Докато в големите компании, се разпределят поравно на работата в групите. Така че започнете с началото нагоре и след това да бъде господар в конкретна област, а след това се присъедини към голяма компания. Надявам се това ще ви помогне да вземе решение.

Моят опит стартиране - добро качество на работа на продукта на дружеството - боклуци работа

съгласни с ВАК .. същото тук .. аз имам чрез стартиране и Биги .. при стартиране -> животът има смисъл, ф-голямата картина, са в контрол на кариерата си .. по-голяма компания -> умират в вълна, по-малко възможности, тунел визия ..

[Цитат = skygazer] са съгласни с ВАК .. същото .. аз имам чрез стартиране и Biggie .. при стартиране -> животът има смисъл, ф-голямата картина, са в контрол на кариерата си .. по-голяма компания -> умират в вълна, по-малко възможности, тесногръдие .. [/ цитат] умират в вълна: O ... becoz на AC? : D благодарение на всички момчета! Аз HAV подписаха за стаж @ GD микро:) Shiv

Ако план U Ур собствен бизнес, началото е по-добре за U, защото много неща U трябва да се изправят и много U могат да учат. Ако искаш да бъдеш добър служител, BIG е Ур избор.

в малки компании ще растат хоризонтално (придобие много знания, но няма дълбочина в това), в големите компании ще расте вертикално (малки Skillset, но много от дълбочина в разбирането) .. аз не съм се споразумели с философията за придобиване на много знания от тук и там (просто станете експерт). Ако сте сигурни, какво искате да направите, отколкото да отида за голяма компания, когато се движите нагоре по стълбата в малка фирма (ако те не са добре дефинирани работа роля) тогава може да се опита на всеки поток, като проектиране, проверка, тестване, PNR, ДАТ, xtalk .. И повярвайте ми големи компании doesnot предпочита такива candidates.You трябва да се представи експерт на най-малко едно поле, докато превключване и ще трябва да дам някои примери в полза на този ....

не забравяйте: голяма компания расте от началото, фирма,

[Цитат = phoenixfeng] не забравяйте: голяма компания нараства от началото дружество [/ цитат] може и да го поставите в различни думи .. Съгласен съм THT Big компанията Ver също стартира! Неща, които правят промени н ЗОП работа скриптове кърлеж Run N анализира резултата .. не кодиране бизнес, аз се надявам .. Plz коригира ми да благодаря ф

Hi Shiv, нововъзникващите са добри за учене освен Големите компании, които да се предоставят добри шансове за обучение за стажа си ще зависи от вашия колеж и как сте извършили.

Големите компании ще бъдат високо организирани и вие ще знаете какво правите. В малките, може да бъде disoragnised, но шансовете на обучение ще бъдат добри.

Какво е "R" N против "? Мисля, че можете да започнете кариерата си в малка компания за опит.

Хората обичат да се каже, че нововъзникващите са добри за обучение, но то е само за опитни хора. Real нововъзникващите обикновено не крият чист град. Да не отидете на интервю при стартиране и заяви, че бихте искали да работите там, защото може да научите повече. Стартиращите правя ви предоставим възможност да се взривят повече и имат по-голяма отговорност, но се очаква от вас да вършат работа без много, ако има такива, надзор или наставничество. Разбира се, вие се получи подкрепа от други колеги, но не очаквайте някой винаги ще бъде там, за да отговори на вашите въпроси или да ви научи как се правят нещата. Разбира се, аз говоря за недвижими стартиращи фирми, чиито фокус е да получите продуктите ASAP. Има също са стари, стартиращи, че ще наемат свеж град. Ако сте чист град. големите компании ще бъде по-добър избор, като ви запознае управлява и систематичен начин да правиш нещата, и тъй като най-вероятно ще получи по-малко отговорности, не ще се чувстват прекалено голям натиск и да имат време наистина да научат нещо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back