стандартен клетъчен библиотека achitecture

C

crius

Guest
Здрасти,
Напоследък съм срещнете следните проблеми, когато искате да създадете стандартен libray по submicron SOI технологията.
като следвате
1 Как да се установи единица шофиране strenth, като INVX1?
2 Как да придобият P / N ширина съотношение INVX1? Addtionally, Каква е разликата между съотношението на CLK буфер и на обикновените буфер?
3 За да характеристика библиотека, как да се структурира набор от оперативни точка включващи веревен вход и изход товар?

Много благодаря!

1.X1 е когато минималната дължина / минимална ширина nmos транзистори се използват в портите?
2.Разликата между CLKBUF и BUF е, че CLKBUF е проектирана с много повече грижи payed да доведе съвпадение /
есен забавяния чрез клетката.
3.Вие изберете максималния товар, използвани във вашия проект и максимално допустимата уби.Тогава равномерно пространство се N (предимно 4/6) характеризиране пункта между 0load/slew и Макс товар / убиха.

Благодарности!
1 X1 трябва да е минимално задвижване сила в началото на септември, с изключение на mininmum вход капацитивно клетки, които трябва да се обмисли ниска мощност XL.

2 Чудя обикновените BUF това как да се установи P / N съотношение ширина, покажи ми моля вас, благодаря ви

3 Similary, аз се чудя как да отида на N точки? Addtionly моля.

Здравей, eternal_nan, може би равномерно пространство изложени N (предимно 4/6) характеризиране пункта между 0load/slew и Макс товар / изби не е вярна.

Може би не е, че ми беше разбирането, но стандартен клетъчен характеристика е малко извън моята област на експертиза.

Може ли да се разработят малко по правилния отговор?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back