скоростта на превозното средство Изчисления

K

keshz

Guest
Здравейте всички ... както правя аз съм мобилен средство за моя проект .. Бих искал да знам как да се изчисли скоростта на въртене на колелата на превозното средство ... така правя как да се изчислява на сила и други свързани с изчисления за мобилни устройства превозно средство ... благодаря предварително н в гледаш напред за всички полезни отговори

благодарности

и U трябва да използвате някои моторни превозни за vehichle след това от ф информационен лист за да видите обороти и мощността на двигателя и да контролират спазването на ф трябва да направите някои верига заедно с трансформатор за контрол между текущата поток чрез микро-контролер.

Здравейте .. благодаря за отговора Ур ... и аз съм в момента изменение истински автомобил контрол, както за мобилния ми превозно средство .. така е трудно да се моторното информационен лист за всеки случай ... как преживя и изчисляване на макс.сила и т.н. за мобилно средство .... благодаря

Вие трябва да разберете за VSS - скоростта на превозното средство Датчици (понякога наричан Hall Effect Sensors).Основно те се свързват с предавателната кутия и ще раздаде на влак на импулси, когато колелата ред.Трябва да знаете номера на импулси за дадено разстояние (да речем импулси / мили) и след това се изчисли скоростта.Има още нещо, но това е основите ....Успех!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back