скоростния лост на широколентов непрекъсната фаза

G

ghribi

Guest
Здравейте всички, аз търся за информации относно широколентови аналогови скоростите фаза (непрекъсната фаза смяна). Аз се опитвам да проектират такова нещо в MicroStrip технология. Аз съм също търсят повече информация, свързана с фаза скоростите на shiffmann. Знаете ли къде мога да намеря тези информации? PS: Аз нямам достъп до преход IEEE за теория и техники на микровълнова, така че ако имате някои от статиите, не се колебайте да качите. Благодаря

What U наричат широколентови? 01:03 е ок?

Аз работя на 3 основните честоти 90, 150 и 220, с 30% от честотната лента. Обикновено това е MicroStrip: Искам да кажа, ниобий върху Силиконовата субстрат. Благодаря

можете да използвате (ако съм има проблем с размера) с Ланге разклонител, пристанищни 1,4 ще бъдат вход и изход. порт 2,3 ще бъдат кондензатори, и с щифт диод можете да промените стойността на кондензаторите.

Аз съм ограничен по размер, защото, в крайна сметка, една матрица на 64x256 фаза на скоростите. Всичко е MicroStrip свръхпроводник (Nb върху Si подложка). Да някой знае нещо за schiffman фаза на скоростите и как тя работи? Благодаря

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back