се случи SYN * psys licn $ д грешка

C

changeun

Guest
когато четат Verilog / VHDL файла след писта "Design_analyzer", се случи една грешка! Грешка номер: 445 313 Може би това е грешен лиценз за Design_analyzer (предполагам) Имам 2002.05 лиценз, но инсталирана 2002.05-SP2. така се случи една грешка? Също така се опитвам да инсталира 2003.03 версия и дата licen $ д, но се случи същата грешка. Но "dc_shell" не е проблем. просто добре. това е смешно. кой има вина, licen $ грешка е или си платформа (уау-Linux 7.3) грешка? Как мога да поправя тези грешки тип? Plz. Помогнете ми T_T; написа:

ESET udostępnił najnowsze edycje swoich produktów dla firm. Rdzeniem biznesowych wersji programów jest nowa webowa konsola zarządzająca ESET Remote Administrator z serwerem, działającym teraz nie tylko na platformie Windows Server, ale również na systemach Linux. Nowością są również instalowane na stacjach roboczych niezależne agenty konsoli, które samodzielnie realizują zaplanowane zadania i pilnują przestrzegania ustalonych polityk bezpieczeństwa - nawet bez aktywnego połączenia z konsolą zarządzającą.

Read more...

Чух, приятелите ми, каза той synopsys нови версии имат някакъв проблем да тече Design_analyzer. Наистина ли? Също така, той каза на този проблем съобщи в решаване на мрежа. но не мога да намеря по този въпрос. Кой знае ли този проблем? И какво по-Linux comportable да тече synopsys? чиято ми каже, всички Linux версия е приложима да тече design_analyzer. Plz, да отговаряте

Аз също намирам, че има някои проблеми с D_A_. Но съобщението не е за лиценз проблем. Тя ще се откажем. Така че използването на D_V_ вместо това.

Вашият vesion Линукс, а не подкрепа DA, опитайте RH7.2. Това не е причина за лиценз.

[Цвят = червен] [б] Внимание - бъдете внимателни - всяко незаконно не информация тук !!![/ б] [/ цветен]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back