сензор активирана система за сигурност

A

anwanane

Guest
Имам нужда да се помогне за изграждането компютърно контролирани сензор (ултразвуков сензор) активира системата за сигурност, която използва микроконтролер да се намесвам beween твърдия изделия и компютърен софтуер. Софтуер за контрол върху нея е да бъде в Visual Basic 6

Texas Instruments е хубава appnote на ултразвукови измерване на разстояние, можете да започнете от този з ** P: / / focus.ti.com/lit/an/slaa136a/slaa136a.pdf най-добри пожелания

Първо трябва да знаем какво сензор ще се използва и на изхода от сензора, а след това изберете микроконтролер и накрая интерфейс с VB. Направих проект за контрол на достъпа, използването на кодове за достъп, които комуникира LCD екрани, цифрова клавиатура, микроконтролери и компютър с помощта на VB. Аз използвах Atmel микроконтролери и комуникира чрез паралелния порт. Аз може да помогне, ако решите да използвате ATMEL микроконтролери, поне доколкото inferfacing с компютъра се отнася. В случай, че получавате детайли на сензора да се използват, също могат да бъдат готови да помогнат с верига детайли, когато имам време.

В този случай и ще разгледа ATMEL микроконтролер за сега, макар че други предложения микроконтролер са все още добре дошли. Бих оценил високо, ако получа диаграми на вериги и програмния код, за да отида с него. Ултразвуков сензор, аз съм като се има предвид, сега е на SRF04 ултразвуков сензор. Благодаря

Моля, имам нужда от подробности за верига за сигурност система sesor, състояща се SRF04-ултразвуков сензор, Atmel микроконтролер или MSP430 микроконтролер, свързан, с помощта на серийния порт компютърна програма за контрол

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back