самоуправление, съдържащи се survailence камера

G

Guest

Guest
Здрасти,

След няколко вандалски нападения на моята кола в строителството паркинг Бих искал да направим малък самоуправление, съдържащи се survailence камера.Аз арго използването на безжични, тъй като има безжична интернет сигнала, който ще доведе до проблеми, и аз DONT искате да използвате кабелна тъй като той ще бъде conspicuos и да бъде прекалено обемисти

В идеалния случай,
бих искал spycam http://www.spytechs.com/spy_cameras/bccd_2000.htm, но вместо това на запис до обемисти Archos вид на преносим рекордер за запис на карта с памет (или USB флаш памет).

Той трябва само да се запишете за един час по-късно така се надяваме, че един PP3, ще го направя.

Знам, че това isn't толкова лесно колкото може звук, особено взаимодействие RCA да бъде написано върху карта с памет.

Всички ще помогне да се apriciated.

Благодаря ти, Пол.

купя втора ръка камера Sony () за Ebay ще даде 4hrs

Вие можете да поставите този в края на кабел и използвайте по-малка камера

или да използвате перископ, за да се по-малко очевидни

Знам, че това може да бъде глупаво, но ....

Не може да се втора ръка мобилен телефон с камера вършат работа?

Мисля, че след може да ви помогне да:

AVR 2006 КОНКУРС ЗА ПРОЕКТ

ГОЛЯМАТА НАГРАДА: WITNESSCAM

В WITNESSCAM е самоуправляваща запис надзор фотоапарат, който е идеална за дома или офиса.Иновационната, ATmega32-базирана система разполага с VGA CMOS цветен камера, A-пасивни инфрачервени (PIR) датчик за движение,
както и 1-GB SD карта.В естетически приятен прототип изглежда като обикновен алармен сигнал, но когато я разпознава движение, тя тихо започва записването.Можете да контролирате камерата инфраред дистанционно.Интерактивният камерата реагира с глас подсказва,
както и веригата могат да признае, когато кутията е отворена.

Автор:
Алберто Ричи Bitti
a.riccibitti (AT) iname.com
Италия

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: http://www.circuitcellar.com/avr2006/winners/AT3267.htm

Привет,

Интересувате ли се в работата с камерата свидетел проект.Аз също се занимават същия проект.Ако сте заинтересовани можете да се свържете с мен.

Благодаря

Джордж Нийл

georgeneils (AT) gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back