решаване на уравнение

F

fatma1000

Guest
аз имам много голям уравнение, аз искам да го решим в MATLAB, или какъвто и да е метод, моля помогнете Имам нужда от него w1, w2, b1 и b2 1 имат всички параметри и имат четири двойки на B2 и w се отнася до

хай се опита да направи матрица за "б", без "и" г "променливи и да си счупиш уравнение на основните матрица уравнение.

Аз трябва да го реши numerecal аз имам крива представлява това уравнение, така че може да бъде като крива и трябва да ми помогне, как мога да решим го numerecal

Имам нужда от помощ, за да се разбере монтаж на крива и да го програма в C + +, така че аз трябва като код, за да се направи монтаж крива в в + +

Hi fatama можете да използвате MATLAB монтаж крива.

може ли да ми помогне с помощта на MATLAB крива, ако имате един прост пример се отнася до

Имам уравнение диабаз, аз го differntiat, аз имам по-горе уравнение и аз имам кривата на това горното уравнение и имам нужда от шест параметри от всички Любопитство будят и информации, аз имам 1) по-горе уравнение 2) кривата на това уравнение между B2 и Wi трябва w1, b1 , d1, w2, b2 и d2 могат ли да ми помогнете? отношение на

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back