рестартирането ми снимка 16f877a

F

fiyasmp

Guest
Аз съм с Pic 16f877a, с wdt-прекъсни, HS-16mhz използва 22pf, други cofiguration бита са прекъснати.тя does't работи добре.Мисля, че проблемът е с осцилатор ... какво мога да направя ...

Здрасти

Имате нужда от повече информация, отколкото това - някои програмни код и верига диаграма ще помогнат, плюс действително точно описание на това, което не работи,
т.е. - нищо не е така, не се превърне водена от
др
Били ли сте опитвали вървят просто "мигащи води", за да се докаже софтуер / хардуер?

Направих с светодиода, но не работи непрекъснато ..Аз съм с топ програмист да програмирате снимка.

Проверете вашите захранване ..Понякога ще ви бъркотия

захранване е ОК.работи понякога, когато натиснете някъде.е необходимо Резистор BTW osc2 и кристал.Аз използва 16mhz кристал.Как мога да се тества кристал.

на резистор в осцилатор не е много важно, аз никога не използва това., както и каза, че когато се работи и натиснете някъде в борда, след което тя може да се дължи на Суха Soldering.please проверете запояване в board.if U съмнение ви кристал можете да проверите с друг кристал

Аз съм очакват ще Подпомогнат натиснете бутона ако аз ти помогна да

Дата:
1-правилното 5Vdc (не AC компонент) - с обхват.
2-Master нулиране да бъде изключен или ако е да има> = 4,5 V на ПИН 1.
3-добри кристали, опитайте с подобни други само за да го видите писти.
4 - Добър запояване / контакти на всички карфици и OK кондензатор.

Мисля, че има проблем в своя кръг, аз проверите своята доставка раздел, и текущо потребление в съединение

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back