ресни капацитет изчисление

V

vbhupendra

Guest
Как можем да се сведе до минимум капацитет ресни?

Да не се използва прилежащите слоеве метал и поддържа разстоянието между проводници особено разликата такива.

екранировка може да ви помогне.

U PLZ може да ми кажете какво е ресна Capacitance

Има ли някакъв материал за ресни капацитет?
Всеки може да качите LT?
благодарности!

Ресна капацитет означава капацитет от страна на стената на материал за всеки друг обект около него

За да го сведе до минимум, единственият начин е да постави предмет отдалечени едно от друго

Също така да си шапки са високо съотношение на площта на периметър.

lladnar23 написа:

но по-голяма единица площ увеличава и единица периметъра!
Освен това, по-голяма единица площ увеличава общата площ на вашия circiut!

за мен, по-доброто решение е да се използва метал на различни слоя на маршрута на веригата.

fly6987 написа:

но по-голяма единица площ увеличава и единица периметъра!

Освен това, по-голяма единица площ увеличава общата площ на вашия circiut!за мен, по-доброто решение е да се използва метал на различни слоя на маршрута на веригата.

lladnar23 написа:

четворица написа:lladnar23 написа:

Не - причината да се увеличи периметъра е свързано с факта, че ресна капацитет е пропорционална на периметъра на капачката.Когато сме модел за паралелна капачка табела, ние пренебрегваме ресна капацитет и да кажа, че всички капацитет се дължи на района.Ние не може да направи това предположение, когато е налице голям периметър.
Търсене на Hajimiri & Лий хартия на страничната кондензатори поток (фракталната кондензатори) за повече информация.
Що се отнася до разминаване / несигурност отива, Pelgram показва, че дисперсията на капацитет е обратно пропорционална на капачката област.

Ресна капацитет, зависи от слой.За метали, горните слоеве са thiker и да е по-ресни капацитет между двете горни слоеве метал с един и същи вид.

Той може да ви помогне да разберете повече за ресна Cap quantitively
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back