рейк приемник за WCDMA

M

mina.atef

Guest
Може ли някой тялото ми помогне да направи SIMULINK или м-файл от рейка приемник на WCDMA. моля, аз съм в дълбока нужда да го. благодаря за Ур грижи.

Здравейте, аз се надявам, тази програма е полезна, тъй като съдържа рейк приемник! Поздрави, Ахмед

Благодаря ви много, много много АХМЕД за Ур помощ. това е наистина фантастична програма, но аз имам обяснение, ако може да ми изпратите програма, които съдържат парцели на многопълните на сигналите, като презентацията нужди графики. ако не може, OK Благодаря ф отново .. Мина

[Цитат = mina.atef] Може ли някой тялото ми помогне да направи SIMULINK или м-файл от рейка приемник на WCDMA. моля, аз съм в дълбока нужда да го. благодаря за Ур грижи [/ цитат] Аз също се нуждаят от нея, моля да ми помогне

Здравейте, имам някои съмнения относно MATLAB код на WCDMA Ахмед е качил тук ... 1. какво е значението на Sur_Len = 40 и Push = 3, 2. В следващия раздел, ако (kpw> 0) Sig_Rec_Tmp = Sig_Rec * Gold_Buf (край) "; Sig_Buf (MOD (kpw-1, Plt_Num * SF) +1:) = Sig_Rec_Tmp; Sig_Est = Sig_Est + Sig_Rec_Tmp; края% Оценка Защо ние не се размножават по цялата дължина на прозореца на злато буфер с получените буфер и сумата и отново преместване на прозорец. Не е плъзгаща се корелатор. 3. Как можем да получим отговор на импулс канал, без всъщност да despreding пилотния бита?? Тя ще бъде от голяма полза, ако някой може да изчисти тези съмнения. благодаря, Shameem

Благодаря за кода. Аз съм все още се търсят в нея. Пилотният канал или можем да го наречем CPICH за WCDMA трябва да се despreaded за оценка на канал. Като цяло код е с добро качество. Знам, че някой в ecvale иска да купи STH като този. Ahmedseu, може да искате да го проверите двойно.

Здравейте, Може ли някой да качите документ за това изпълнението на MATLAB. Благодаря, Shameem

Здравейте frnds, Am също така прави proj в рейк приемник .. тук някой е публикувал връзка рейк приемник в миналото, мисля, че .. но не мога да виждам никаква връзка .. PL след това отново
Здравейте, Може ли някой да качите документ за това изпълнение на MATLAB. Благодаря, Shameem

Здравейте прикачения файл изглежда да са изтекли ... Plz да го качи отново ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back