рег.: Boost Converter

Благодарим ви за reply.I наистина може да разбере това.Има ли някакви други, различни от ограничи ефективността? Всеки математически отношения като Upto някои мито цикъл само той може да работи-може (Boost Converter ще бъде ефективна). Следователно само Х пъти на входното напрежение може да бъде произведен на изхода

За това, което аз цикъл мито може да работи, така че ми засили конвертор ще бъде ефективен?

Как да защитим ми конвертор тласък от късо съединение на изхода?(Тъй като продукцията е пряко свързан с вход чрез диод)

Има ли някакви бележки прилагане обясни този въпрос?

Благодаря предварително

Благодаря & уважение,
Sakthivel.S

Портативни телевизори цветен LCD стана популярна преди използвани CRTs стъкло, което се проведе на 20kV или повече и те са били захранва от 12V.

С много внимателно планиране можете да генерира изключително високи напрежения, със сигурност в 100KV региони от много ниски напрежения.Но моля ви, не забравяйте да си взема нещо за нищо, общата мощност на изхода е винаги по-малко енергия, отколкото можете да го консумират генерират.Мощността се изчислява чрез умножаване на напрежението прилага от настоящите съставен (W = V * I).Така например, при 100% ефективност, които вие никога няма да стигне, 12V с 1A, който се изготвя могат да произвеждат 12KV, но само на ток от 1 mA.Тъй като напрежението се активизира все повече и повече ефективност води до спад така на практика вие ще получи значително по-малко текущата вън.

Брайън.

S

sakthivel.eee

Guest
Dear All,
Колко пъти на входното напрежение може да бъде подсилен на изхода на тласък конвертор.За пример 10V може да се повиши до 1000V?1V или може да бъде подсилен to1000V?Какви са ограниченията?Загубите ще бъдат по-висока поради настоящите?Има ли някакви ограничения при коефициент на запълване и операция?Моля, при условие

Има ли някакви бележки обяснява заявление за това.АКО моля дайте ми link.I знаете уравнения и вериги.

Благодаря предварително

Благодаря & уважение,
Sakthivel.S

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back