регулатор на шума

S

sillier

Guest
Имам използване bandgap изход, както позоваването на регулатора.
Когато регулатор е затъване larege ток, ще има спад на напрежението в мощност нето.Това повлияе на изхода от bandgap, тогава голям вариант е видно от регулатора продукция.

Как мога да направя за bandgap изход стабилен?

PS: Ако ти каза PSRR на bandgap не е engouh, мисля, че е невъзможно.Основната причина е, че големите текущи направи мощност нето капка,
а след това отнема много време за bandgap да се възстанови до нормалната си напрежение.Ако мивката е текущия цикъл, bandgap изхода няма да се възстанови.

sillier написа:

Как мога да направя за bandgap изход стабилен?

1-ви, вие трябва да сте сигурни, че силата автобуса е достатъчно силен да доставят големи текущи натоварване, това може да последват властта на bandgap е достатъчно висока за ouput идеалното стойност, което искаше.2nd, трябва да оптимизирате вашия bandgap схема, то coud работят добре с по-ниска мощност.Добавен след 2 минути:3-то, трябва да оптимизирате вашия регулатор веригата, увеличаване на размера на изхода P / N MOS, това ще намали effact до властта.

1.Силата нетна ширината е фиксирана сега.
Аз съм объркана, че високите честотата на шума на властта ще се извършва bandgap изхода.Може би това е фазата на платежоспособност въпрос.

2.Аз няма преработихме bandgap.Но аз не съм сигурен новите bandgap ще работи, когато силата на напрежението варира.
Що за симулация трябва да тичам за да се гарантира това?PSRR или транс симулация с мощност шум?

3.Аз не съм съгласен с теб.Ако PMOS размер е голяма, когато на изхода на регулатора капка, там ще бъде по-голям текущия поток от енергия мрежа и да премине PMOS регулатор продукция.Мощност на шума ще бъде по-голям.

Радвам се да ви определя силата автобус ширина.
1) фазата на платежоспособност не ефекта на високите frequence шум, когато фазата на платежоспособност не е достатъчно голяма, за bandgap продукция би OSC .., и ако ти се тревожи за силата на шума, трябва стартирате PSRR, и addd свързване капачката и филтър Резистор и капачка за да се намали bandgap изход разчесвам.

2) трябва да предприемат мощност автобус IR спад в теб проектиране, което трябва да се осигури bandgap мощност имат достатъчно мощност на платежоспособност.и може да помита власт,
както и проверка на най-ниска мощност, с която bandgap биха могли да работят добре.

3)
електрозахранването шум би ефект на изхода на регулатора, че е вярно, няма начин да се намали това.Но бихте могли да добавите големи (много голям) байпас и съединителната капачка в сила автобус и регулатор продукция.

успех.

Съгласен съм с Areky_qin.
Какъв източник на захранване, който използвате?Като цяло, IR капка не трябва да са сериозни в не лоша ПХБ или IC оформление.Ако му симулация случай съществува дори не IR капка.
Въпреки това, ако сте регулатор натоварване стъпка често, импеданс от parastic индуктор може да бъде сериозно върху теб ПХБ, така добра ПХБ оформление е важно в електроенергийната система.

Reguards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back